Novi opći uvjeti Podravske banke

 

Sažetak izmjena i dopuna Općih uvjeta za depozitno poslovanje fizičkih osoba – potrošača; Općih uvjeta za kreditno poslovanje s fizičkim osobama – potrošačima; Općih uvjeta za upotrebu direktnih kanala; Općih uvjeta poslovanja s financijskim instrumentima; Općih uvjeta posredovanja na inozemnim tržištima; Općih uvjeta poslovanja za poslove skrbništva i Općih uvjeta za Visa prepaid poklon karticu 

Od 25. svibnja 2018. godine stupaju na snagu izmjene i dopune Općih uvjeta koje se odnose na sljedeće:
- izmjene u dijelu pružanja i obrade osobnih podataka koje zamjenjuju postojeće odredbe vezane za zaštitu osobnih podataka i povjerljivih informacija, a u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)
- dodatno su navedeni podaci koje Banka prikuplja, obrađuje te svrha prikupljanja i obrade osobnih podataka kao i kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka, uvjetima arhiviranja i mogućnostima izmjena i brisanja te slanja osobnih podataka

Osim ovih izmjena i dopuna izvršene su manje izmjene i dopune radi nomotehničkih izmjena u odnosu na ranije objavljeni tekst.

U skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive, Podravska banka d.d. objavljuje Politiku upravljanja osobnim podacima koja propisuje pristup zaštiti osobnih podataka. Politika utvrđuje načela i pravila povezana sa zaštitom pojedinaca kod prikupljanja, obrade i upravljanja osobnim podacima, a stupa na snagu 25. svibnja 2018. godine.

Opći uvjeti i Politika upravljanja osobnim podacima su dostupni u poslovnicama i na internet stranici www.poba.hr.

Ova izmjena i dopuna Općih uvjeta nema materijalne posljedice na klijente.


www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se