ZAHTJEV ZA ODGODU OTPLATE (MORATORIJ) KREDITNIH OBVEZA GRAĐANA

  I PODACI O KLIJENTU

  II PODACI O KREDITU ZA KOJI SE TRAŽI ODGODA OTPLATE

  III RAZLOG ODGODE OTPLATE KREDITA

  Smanjeni prihodi ili isplata minimalne plaće korisnika kredita ili supružnikaPrekid radnog odnosa korisnika kredita ili supružnika

  IV DOKUMENTACIJA KOJOM SE DOKAZUJE NEMOGUĆNOST PLAĆANJA KREDITNIH OBVEZA

  Rješenje o otkazu od poslodavca ili potvrda Hrvatskog zavoda za zapošljavanjeRješenje o zatvaranju obrta/slobodnog zanimanja iza 20.3.2020.g.Platna lista ili aneks ugovora o radu ili Odluka/Potvrda poslodavca o smanjenim primanjima

  V NAPOMENA ZA PODNOSITELJA ZAHTJEVA

  Otplata odgode se ne odnosi na prekoračenja po tekućem računu i limite po karticama, te margin i lombardne kredite temeljem zaloga na oročenom depozitu ili financijskim instrumentima.

  Klijent jamči pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću, kako je ova odgoda otplate uzrokovana situacijom povezanom s pandemijom COVID-19 virusa.

  Upisom mail adrese, klijent pristaje da se ista ažurira u sustavu Banke te da ju Banka koristi za buduću komunikaciju.

  Ovaj zahtjev se smatra važećim ukoliko ga je podnositelj zahtjeva poslao Banci elektronskim putem ili na e-mail adresu [email protected] ili poštom na adresu Opatička 3, 48000 Koprivnica, s tim da se obvezuje isti vlastoručno potpisati po isteku razdoblja odgode otplate.

  Please prove you are human by selecting the tree.

  Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

  Upravljanje preferencama

  Close

  Vaša privatnost

  Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

  Osnovni kolačići

  Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

  Izvedbeni kolačići

  Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

  Korišteni kolačići

  Kolačići treće strane

  Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.