Hrvatska turistička kartica

Ostvarite dodatne pogodnosti korištenjem turističke kartice prilikom plaćanja na određenim lokacijama
SAZNAJTE VIŠE

Hrvatska turistička kartica (CRO kartica) je debitna beskontaktna kartica vezana uz transakcijski račun za posebne namjene, a može se koristiti isključivo za plaćanje na fizičkim prodajnim mjestima definiranim Javnim pozivom Ministarstva turizma.

Svaki poslodavac u Republici Hrvatskoj može isplatiti naknadu na CRO karticu koja se sastoji od neoporezivog dijela do visine 331,81 EUR ili drugog neoporezivog iznosa koji će biti propisan.

Jednostavno i brzo plaćanje usluga definiranih Javnim pozivom Ministarstva turizma isključivo u Republici Hrvatskoj na sljedećim prodajnim mjestima:

  • hoteli, moteli, resorti, kampovi i parkovi za smještaj prikolica, odmarališta, sportski i rekreacijski kampovi,
  • objekti seoskog turizma, restorani, kafići, catering,
  • usluge putničkih agencija i organizatora putovanja,
  • usluge iznajmljivanja i davanja u zakup (leasing) plovnih prijevoznih sredstava.

 

Kako do CRO kartice?

  1. Zatražite izdavanje CRO kartice u bilo kojoj poslovnici Podravske banke.
  2. Ako niste klijent Banke, ispunite Upitnik za provedbu dubinske analize i priložite identifikacijski dokument.
  3. Temeljem potpisanog Ugovora o transakcijskom računu za posebne namjene, informirajte svog poslodavca u RH o broju računa na koji Vam isplaćuje sredstva.
  4. CRO kartica bit će Vam distribuirana na Vašu adresu preporučenom pošiljkom.

 Detaljnije o hrvatskoj turističkoj kartici možete pročitati na https://www.hrvatskaturistickakartica.hr/ gdje možete pronaći i brojne promocije i pogodnosti koje možete ostvariti upotrebom CRO kartice.

NAKNADE
Izdavanje CRO kartice 6,64 EUR
Izdavanje CRO kartice zbog isteka roka važenja: 6,64 EUR
Neopravdani prigovor transakcija: 3,98 EUR

Opći uvjeti-CRO turističke kartice za fizičke osobe 1.1.2023

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.