POBAklik za poslovne subjekte

Kontrolirajte poslovanje bez odlazaka u Banku!
POBAklik

POBAklik internetsko bankarstvo je financijski servis koji omogućava klijentu obavljanje i pregled financijskih transakcija uz mogućnost zadavanja naloga unaprijed i opozivanja istih prije datuma izvršenja te informacija o stanju i prometima po računu, zadanim, provedenim i neizvršenim nalozima.

Korisnikom POBAklik usluge može postati svaki poslovni subjekt koji ima otvoren poslovni račun u Banci.

Obavljanje financijskih transakcija putem POBAklik usluge može se obaviti samo uz identifikaciju koja se obavlja putem Display kartice ili mobilnog tokena.

Prednosti POBAklik-a

  • jednostavnost korištenja
  • jeftinije i brže – niže naknade u odnosu na šaltersko poslovanje
  • dostupnost informacija 0-24 sata (s bilo kojeg računala s pristupom na internet)
  • znatna ušteda vremena potrebnog za obradu pojedine transakcije; bez dolaska u Banku
  • zajamčena diskrecija i sigurnost transakcija uporabom tajnih identifikacijskih elemenata
  • smanjenje obujma administracije
  • brza povratna informacija
  • fleksibilno izvješćivanje

Korisnikom POBAklik usluge može postati svaki poslovni subjekt koji ima otvoren poslovni račun u Banci.

*za obračunate naknade račun se ispostavlja po transakciji, dospijevaju na plaćanje odmah

 

SEPA platni nalozi moraju zadovoljiti sljedeće uvjete:
– valuta: EUR
– ispravan IBAN platitelja/primatelja
– Opcije troškova: SHA
– BIC/SWIFT code pružatelja platnih usluga
– Područje primjene: zemlja banke platitelja/ primatelja plaćanja: 28 članica EU + Norveška, Island, Lihtenštajn, Švicarska i Monako

TARGET2 HR i Non SEPA – dozvoljene su obje troškovne opcije: SHA i OUR

 

Upute za POBAklik: Generiranje aktivacijskih kodova za POBAgo aplikaciju kroz POBAklik

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.