Gotovinski kredit za pomorce

Sigurna plovidba uz POBA gotovinac!
ZATRAŽITE PONUDU
Krediti za pomorce u EUR ili USD – odobravaju se pomorcima koji su državljani Republike Hrvatske i imaju zaključen ugovor o radu s domaćim ili stranim poslodavcem.

Uvjeti korištenja

Iznos kredita

  • Do 40.000,00 eura

Godišnja kamatna stopa

  • 6,60 % godišnje, fiksno

Rok otplate

  •  do iznosa 10.000,00 EUR s rokom otplate od 13 mjeseci do 72 mjeseca
  • od iznosa 10.001,00 do 40.000,00 EUR s rokom otplate od 13 mjeseci do 96 mjeseci

Naknada

  •  naknada za odobrenje kredita 1,5% jednokratno na odobreni iznos kredita – najmanje 26,54 EUR, najviše 199,08 EUR  (ne naplaćuje se kod kredita osiguranih zalogom stambene
    nekretnine)

Reprezentativan primjer 

Valuta kredita EUR
Glavnica kredita 15.000,00 EUR
Rok otplate (godina) 8
Naknada 1,50%
Iznos naknade za odobrenje kredita 225,00 EUR
Redovna kamatna stopa 6,60%
Efektivna kamatna stopa (EKS) 7,18%
Ukupan iznos kamate za razdoblje otplate 4.343,04 EUR
Visina mjesečnog anuiteta 201,49 EUR
Ukupan iznos za otplatu 19.343,04 EUR

Izračunajte mjesečnu otplatu po vašim uvjetima

Please enter value in format 100.00, This field is required
This field is required
This field is required

Opće informacije nenamjenski kredit za pomorce 1.1.2024.

Preuzmite

Opći uvjeti kreditnog poslovanja s fizičkim osobama od 1.1.2023.

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.