Aktiviraj sitniš!

Neprimjetno štedite sitan novac dok obavljate svakodnevnu kupnju
ZATRAŽITE PONUDU

AKTIVIRAJ SITNIŠ

  • Uključite jedinstvenu i besplatnu opciju svoje Mastercard ili Visa Electron debitne kartice i skupljajte sitniš na štednom računu, oplemenite ga kamatom te iskoristite kad poželite.

 

Kako to funkcionira?

  • Prilikom svake transakcije na EFTPOS terminalu u Hrvatskoj ili inozemstvu, iznos koji plaćate Mastercard ili Visa Electron debitnom karticom zaokružuje se do prvog većeg iznosa na 1 ili 2 EUR po izboru, a razlika se pretvara u štednju.
  • Usluga se odnosi na sve oblike plaćanja Mastercard i Visa Electron debitnom karticom: bez odgode, s odgodom ili na rate.
  • Skupljeni sitniš dodatno se oplemenjuje kamatom na odabranom štednom računu: kumulativna štednja i dječja štednja Mravac.

 

Opis Naknada
Ugovaranje usluge ‘Aktiviraj sitniš’ 1,33 EUR jednokratno

Štedni kalkulator Podravske banke

Please enter value in format 100.00, This field is required
This field is required
This field is required

Arhiva općih uvjeta

Opći uvjeti Kumulativne štednje - vrijede od 8.12.2014. do 20.3.2015.
Preuzmite
Opći uvjeti Kumulativne štednje - vrijede od 1.7.2014. do 8.12.2014.
Preuzmite
Opći uvjeti Kumulativne štednje - vrijede od 1.3.2014. do 30.6.2014.
Preuzmite
Opći uvjeti Kumulativne štednje - vrijede od 6.8.2013. do 1.3.2014.
Preuzmite
Opći uvjeti Kumulativne štednje - vrijede od 15.5. do 6.8.2013.
Preuzmite

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.