Beskontaktno plaćanje

Obavještavamo klijente kako postoje dodatni uvjeti prilikom autorizacije transakcija:

  1. kada zbroj uzastopnih beskontaktnih transakcija dosegne iznos od 150,00 EUR, iduća beskontaktna transakcija se provodi umetanjem kartice u EFTPOS terminal uz obavezan unos PIN-a, bez obzira što je transakcija možda i ispod 40,00 EUR
  2. kada se uzastopno napravi više od 5 beskontaktnih transakcija (neovisno o iznosu), sljedeća odnosno 6. transakcija po redu se provodi umetanjem kartice u EFTPOS terminal uz obavezan unos PIN-a
  3. sve nove kartice dolaze s neaktivnom mogućnosti beskontaktnog plaćanja. Nakon aktivacije kartice, prvu transakciju je potrebno provesti umetanjem na EFTPOS uređaju i/ili bankomatu, uz obveznu potvrdu PIN-om te je tek nakon toga moguće provoditi beskontaktno plaćanje.

Savjet: Ukoliko Vam je u trgovini odbijena transakcija, a imate raspoloživa sredstva na računu, skrenite  pažnju trgovcu da se kartica u takvim slučajevima treba umetnuti u EFTPOS uređaj i autorizirati PIN-om.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.