POBAklik

Internetsko bankarstvo za građane
ZATRAŽITE PONUDU
Upravljajte svojim novcem u nekoliko klikova!

POBAklik usluga internetskog bankarstva omogućava raspolaganje sredstvima na svom računu putem računala s pristupom na internet 24 sata dnevno.

Korisnik usluge može u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta provjeriti stanje i promete svih kunskih i deviznih računa, vršiti prijenos sredstava s računa na račun, platiti sve vrste računa i troškove učinjene karticama, platiti obveze po kreditu.

Pristup usluzi kao i ovjera platnih naloga maksimalno je sigurna uz najmodernije autorizacijske uređaje. Ukoliko posjedujete smartphone možete koristiti mobilni token, a možete odabrati i display karticu.

Prednosti mTokena i display kartica:

  • najviši stupanj zaštite u internetskom bankarstvu
  • jednostavan i praktičan način korištenja
  • podržan na iOS-u i Androidu
Online bankarstvo - Opis Naknada
Korištenje i održavanje POBAklik usluge 10,00 kn mjesečno
Obrada naloga
Eksterni on-line kreditni transferi nacionalni u kunama 2,00 kn po nalogu
Interni on-line kreditni transferi nacionalni u kunama u korist računa poslovnog subjekta otvorenog u Banci 1,00 kn po nalogu
Interni on-line kreditni transferi nacionalni u kunama na drugi račun građana otvoren u Banci bez naknade
Izdavanje potvrda i ovjera e-naloga 5,00 kn
Izvadak o stanju i prometu po računu bez naknade
Display kartice i m tokeni
Izdavanje display kartice 150,00 kn
Izdavanje mTokena bez naknade
Ponovno izdavanje ukradene, izgubljene ili oštećene Display kartice na zahtjev korisnika 150,00 kuna
Ponovno izdavanje Display kartice zbog greške na kartici, istekle baterije ili na zahtjev Banke bez naknade

Opći uvjeti o upotrebi direktnih kanala - vrijede od 25.5.2018.

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.