POBAsms

SMS informacije o stanju i promjenama na računu.
ZATRAŽITE PONUDU
Primajte SMS obavijesti o svakoj uplati ili isplati na tekućem i/ili žiro računu.
Uz POBA sms bit ćete obaviješteni o stanju i svakoj promjeni na tekućem/poslovnom računu.

POBAsms

  • POBAsms je informacijski servis Banke koji omogućava korisnicima da na zaslonu svojih mobilnih uređaja (iz mreže 091, 092, 095, 098 i 099) primaju SMS poruke o trenutnom stanju i svakoj promjeni na tekućem i žiro računu.

 

Prednost POBAsms usluge

  • stalna informiranost o uplatama i isplatama po tekućem i/ili žiro računu te stanju i raspoloživom iznosu na računu
  • slanje informacija o isteku dopuštenog prekoračenja po tekućim računima građana

 

Kako usluga radi?

  • svaka uplata ili isplata po tekućem i žiro računu bit će dojavljena na zaslon Vašeg mobitela u obliku SMS poruke: “01.03.2011 stanje Vaseg računa 12345678 nakon trans. od 39,81 EUR  iznosi 106,17 EUR , raspoloživo je 331,8 EUR.” Isplate sa računa označene su predznakom minus “-“

 

Kako postati korinik POBAsms usluge?

  • dođite u bilo koju poslovnicu Podravske banke i zatražite POBAsms pristupnicu ili
  • kliknite na ‘Zatraži ponudu’ i dogovarite sastanak u Vama najbližoj poslovnici

 

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.