Mastercard®Gold kreditna kartica s odgodom

Uživajte u brojnim pogodnostima i sigurnoj kupnji
ZATRAŽITE PONUDU
Sve kupnje Mastercard® karticama za građane iznad 66,36 EUR možete naknadno podijeliti na 6, 12, 18 ili 24 rate unutar tekućeg mjeseca u kojem je kupnja ostvarena.

Glavna obilježja

Mastercard® Gold kreditna kartica Podravske banke pruža Vam još više pogodnosti i dodatnih usluga, kao i šire mogućnosti kupovine uz više limite potrošnje!

 • Sve kupnje Mastercard® karticama za građane iznad 66,36 EUR možete naknadno podijeliti na 6, 12, 18 ili 24 rate unutar tekućeg mjeseca u kojem je kupnja ostvarena. Pogodnost podjele na rate mogu koristiti svi korisnici Mastercard® Standard i Gold kartica Podravske banke za čije korištenje ne treba ugovarati poseban limit niti potpisivati dodatnu dokumentaciju.
 • Važno je napomenuti da ovu pogodnost možete koristiti pri kupnji od 66,36 EUR i više, na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj, bez obzira ima li Banka ugovorenu poslovnu suradnju ili ne. Transakcije se mogu podijeliti na rate isključivo u tekućem mjesecu u kojem je kupnja ostvarena i to pozivom u Info centar Banke na broj 072 20 20 20 ili osobno u poslovnici Banke. U svrhu identifikacije pripremite svoj OIB i zadnje četiri znamenke Vaše Mastercard® kartice koje ćete spomenuti djelatniku Banke. Ovisno o broju mjesečnih rata na koji ćete podijeliti transakciju, naplatit će se i naknada. Rate na naplatu dospijevaju prema ugovorenom modelu naplate (8., 15. ili 22. u mjesecu).
 • Mastercard® kartica nudi opciju 3D secure funkcionalnost kod kupnje karticama na internetu. To je je funkcionalnost koju su uvele kartične sheme (VISA, Mastercard) kako bi se povećala sigurnost kupovine platnim karticama preko Interneta. 3D Secure standard omogućuje dodatnu provjeru identiteta korisnika kartice prilikom kupovine na Internetu. Prilikom provedbe svake transakcije kupnje Maestro, Mastercard i Visa karticama Podravske banke, kod internet trgovaca koji podržavaju 3D secure, za dodatnu provjeru identiteta korisnika koristit će se jednokratna 6 znamenkasta zaporka za autentifikaciju koja će klijentu biti dostavljena putem SMS poruke na mobilni uredaj.
 • Osnovni limit za korištenje kartice iznosi 15 transakcija odnosno 2.654,46 EUR dnevno na EFTPOS terminalima i bankomatima. Ukoliko imate većih potreba za raspolaganje svojim sredstvima, javite se u najbližu poslovnicu Banke i korigirajte svoje limite za korištenje kartice.

Upotreba Mastercard® Gold kartice

 • plaćanje roba i usluga na više od 22 milijuna prodajnih mjesta koja prihvaćaju Mastercard® karticu
 • podizanje gotovine na više od 800.000 bankomata u 120 zemalja diljem svijeta koji imaju Mastercard® znak

Prednosti Mastercard®Gold kartice

 • visoki limiti potrošnje
 • hitne usluge i informacije bilo gdje u svijetu
 • korištenjem kartice smanjujete potrebu za gotovinom
 • sve inozemne troškove podmirujete u kunskoj protuvrijednosti
 • troškovi učinjeni Mastercard® Gold karticom plaćaju se jedanput mjesečno

Dodatne pogodnosti

 • Korisnici Mastercard® Gold kartice s odgodom ostvaruju sljedeće dodatne pogodnosti:
 • korištenje Mastercard Global Service*-a koji omogućuje hitnu izradu zamjenske kartice i isplatu gotovine. Ako je korisniku kartice potrebna usluga ove kompanije, a nalazi se na području SAD-a, zove broj +1800 307 7309, ako je bilo gdje drugdje u svijetu, zove broj +1 636 722 7111.
 • Generali osiguranje d.d. osiguranje od nesreće na putovanju te za vrijeme boravka u zemlji i inozemstvu, hospitalizacija u inozemstvu (proizašla iz nesreće ili bolesti tijekom putovanja odnosno boravka u inozemstvu), medicinski troškovi, kašnjenje leta i prtljage.

*Mastercard Global Service je globalna usluga za korisnike Mastercard ® Gold kartice 24 sata na dan koja omogućuje da se prijavi izgubljena ili ukradena kartica, da se zatraži isplata gotovine na isplatnim mjestima ili dobiju korisne informacije.

 

Sve informacije o tome kako postati korisnik Mastercard® kreditne kartice debitne kartice potražite u Vama najbližoj poslovnici ili na broj Info centra 072 20 20 20.

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 01 307 8699.

Opći uvjeti za izdavanje i korištenje Mastercard®Standard i Gold kartica

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.