Nikada nije bilo lakše prebaciti račun

Ispuni on-line zahtjev i POBA sve ostalo radi za tebe

 

Ispuni obrazac i odaberi poslovnicu
SAZNAJTE VIŠE

  Dobrodošli u Podravsku banku

  1) Odabir zahtjeva

  2) Osobni podaci

  3) Podaci o zaposlenju

  4) Dodatno sa osobne iskaznice  5) Odabir načina dostave izvoda

  6) Svrha korištenja računa

  7) Osnova po kojoj će sredstva pritjecati na račun

  PlaćaOstalo

  8) Vrsta transakcija koje će se provoditi preko računa

  Gotovinske transakcijeBezgotovinske transakcijePrekogranična plaćanjaŠtednja i ulaganjaOstalo

  9) Očekivani godišnji obrt sredstava po računu

  Do 13.000 €13.000 € – 26.000 €26.000 €- 66.000 €66.000 € – 132.000 €Više od 132.000 €

  10) Planirate li koristiti Vaš račun prvenstveno u svrhu gotovinskih transakcija? Ako da, zašto i o kolikim prosječnim iznosima je riječ?

  11) Odabir poslovnice u kojoj možete dati potpis i preuzeti karticu

  12) Odabir usluga koje su predmet prebacivanja (detaljan popis se dogovara u poslovnici)

  13) Želim da se usluge trajnih naloga za kreditne transfere i izravna terećenja u novoj banci počnu izvršavati do

  14) Nalog za prijenos pozitivnog stanja/zatvaranje računa

  Želim prenijeti ukupno stanje računa:

  Zatvoriti račun:

  *Ako potrošač prenosi stranu valutu u korist kunskog računa u banci koja je primatelj, konverzija se obavlja sukladno općim uvjetima banke koja je primatelj.
  **Ako upisani iznos dijela stanja za prijenos premašuje preostalo stanje na računu banka koja obavlja prijenos prenijeti će pozitivno stanje. Stanje za prijenos bit će umanjeno za naplaćene naknade sukladno tarifi banke koja obavlja prijenos.

  15) Jeste li politički izložena osoba, član uže obitelji ili stručni suradnik?

  16) Punomoć želim potpisati u poslovnici


  *punomoć je dokument temeljem kojeg potrošač ovlašćuje banku koja je primatelj i banku koja obavlja prijenos da provedu sve potrebne radnje za provedbu usluge prebacivanja
  *Potrošač snosi odgovornost za pravovremeno slanje potvrda o broju transakcijskog računa primateljima izravnih terećenja i isplatiteljima ponavljajućih dolaznih kreditnih transfera ako je naveo da će sam obavijestiti isplatitelje istih
  *Rok za prebacivanje je 12 radnih dana od dana podnošenja Punomoći

  Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

  Upravljanje preferencama

  Close

  Vaša privatnost

  Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

  Osnovni kolačići

  Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

  Izvedbeni kolačići

  Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

  Korišteni kolačići

  Kolačići treće strane

  Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.