POBAShop

ZATRAŽITE PONUDU
6 najčešćih pitanja o POBAshop-u

1. Što je POBAshop?

 • POBAshop je jedinstveni proizvod Podravske banke koji omogućava korisnicima Mastercard® debitne kartice kupnju na rate ili plaćanje s odgodom na EFTPOS terminalima Podravske banke.
  POBAshop je najjednostavniji i najbrži način kupnje do 12 rata bez kamata.

 

2. Što je POBArate limit?

 • POBArate limit je iznos u okviru kojeg se može obavljati kupnja na rate ili plaćati s odgodom. Ukoliko nemate aktiviran ovaj limit, potrebno je doći u najbližu poslovnicu Banke i predati zahtjev.

 

3. Kako koristiti POBAshop uslugu?

 • Na prodajnim mjestima koja imaju EFTPOS terminal Podravske banke potrebno je provući Mastercard® debitnu karticu i dogovoriti s trgovcem uvjete plaćanja (na koliko rata i/ili koliko dana odgode) te ukucati Vaš PIN. Ispis listića koji dobijete na EFTPOS terminalu je Vaša potvrda o obavljenoj transakciji.

 

4. Gdje mogu koristiti POBAshop uslugu?

 • POBAshop usluga dostupna je na svim prodajnim mjestima koja imaju oznaku prihvaćanja kartica Podravske banke.

 

5. Što je EFTPOS terminal?

 • EFTPOS terminal (eng. Electronic Fund Transfer Point of Sale) je uređaj koji omogućuje plaćanje karticama elektronskim putem.

 

6. Da li je istina da nema kamata kod kupnje na rate?

 • Da, POBAshop Vam omogućava da kupujete do 12 rata bez kamata. Pored toga, da bi kupovali na rate ne trebaju vam jamci, ne trošite vrijeme na prikupljanje dokumentacije potrebne za kredit i popunjavanje kreditnih obrazaca.
 • Sve detaljnije informacije o ovom jedinstvenom proizvodu i mogućnosti odobravanja POBArate limita potražite u Vama najbližoj poslovnici Podravske banke ili na broj Info centra 072 20 20 20.

 

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.