Trguj dionicama na svjetskim burzama

POBA eBroker

S dugogodišnjim iskustvom i zrelim pristupom pružamo Vam pristup tržištima kapitala diljem svijeta.

Zavirite u svijet poznatih svjetskih burzi (Nasqad, NYSE, Frankfurt Xetra, London SE i dr.) te osim dionica i obveznica na raspolaganju za trgovanje nude Vam se instrumenti s kojima imate mogućnost ulagati u sirovine (nafta, plin, bakar, aluminij…), plemenite metale (zlato, srebro, platina…), razne ETF-ove i drugo.

Putem POBA brokera možete trgovati uz pomoć online platforme eBroker na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu uz povoljnu brokersku naknadu.

Pružamo vrhunske usluga klijentima kako bismo im omogućili pristup brojnim tržištima kapitala uz najbolje brokerske usluge i najjednostavniji način trgovanja.

Član smo Zagrebačke burze te nudimo usluge posredovanja s financijskim instrumentima na domaćem i inozemnim tržištima kapitala, bilo da se radi o dionicama, obveznicama ili strukturiranim proizvodima.

Naloge za kupnju, odnosno prodaju financijskih instrumenata moguće je zadati osobno, putem telefona, e-mailom ili koristeći web platformu POBA eBroker.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.