Kumulativna štednja

Zatražite ponudu
Kumulativna štednja je vrsta oročene štednje s promjenjivom kamatnom stopom, koja Vam pruža mogućnost višekratnih uplata tijekom trajanja oročenja. Pri tome, sukladno svojim financijskim mogućnostima sami određujete dinamiku i iznose naknadnih uplata.

Ostale pogodnosti kumulativne štednje:

  • višekratne uplate tijekom trajanja oročenja prema Vašim trenutnim mogućnostima – vrijeme, valutu, visinu i dinamiku uplate birate sami
  • štednja u kunama, eurima, dolarima …
  • prva uplata minimalno 15 eura/15 USD, a ostale prema Vašim željama
  • mogućnost redovitih uplata s tekućeg ili deviznog računa, bez dolaska u Banku – besplatnim trajnim nalogom
  • idealno za roditelje/rodbinu koji žele ulagati u budućnost djeteta, školovanje, studiranje, stanovanje, svadbu…

 

Kamatne stope su nominalne, izražene u postotoku na godišnjem nivou. Stope su važeće od 1.1.2023

OROČENI DEPOZITI (EUR)
FIKSNE KAMATNE STOPE Postotak (%)
3 mj. 0,01
6 mj. 0,03
12 mj. 0,05
24. mj 0,20
36. mj.* 0,25
48. mj 0,25
preko 60 mj. 0,25
DEVIZNI OROČENI DEPOZITI (USD)
FIKSNE KAMATNE STOPE Postotak (%)
3 mj. 0,05
6 mj. 0,20
12 mj. 0,70
24. mj 0,80
36. mj. 1,00
48. mj 1,00
preko 60 mj. 1,10
OSTALE STRANE VALUTE
FIKSNE KAMATNE STOPE Postotak (%)
3 mj. 0,01
6 mj. 0,01
12 mj. 0,01
24. mj 0,01
36. mj. 0,01
preko 36 mj. 0,01

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.