INFO CENTAR

  Podravska banka d.d. Vaše unesene osobne podatke obrađuje u svrhu kontinuiranog poboljšanja kvalitete usluge koju pružamo i zadovoljstva naših klijenata. Svojim prijedlozima, prigovorima i pohvalama možete pridonijeti ostvarenju daljnje uspješne suradnje, na čemu Vam zahvaljujemo.
  Ukoliko ste uzrasta mlađeg od 16 godina, savjetujemo da razgovarate s Vašim roditeljem ili starateljem prije nego što ostavite osobne podatke na web stranicama Podravske banke d.d. Ukoliko niste sigurni da ste razumjeli nešto iz ovog odjeljka, molimo obratite se roditeljima ili starateljima za pomoć.

  Please prove you are human by selecting the heart.

  KONTAKT – 072 20 20 20

  Info centar je usluga kojom Podravska banka svojim klijentima omogućuje pristup brojnim informacijama vezanima uz transakcijske račune, informacije o uvjetima kreditiranja i kamatnim stopama na štednju, informacijama o tečajevima i svim ostalim proizvodima i uslugama Banke.

  Telefonski broj Info centra je 072 20 20 20 (cijena poziva na predbroj 072 istovjetna je kao i poziv prema “klasičnom” telefonskom broju i ovisi o o tarifnom paketu koji pojedini korisnik ima ugovoren sa svojim pružateljem telekom usluge).

  Kontakt s djelatnicima Info centra možete telefonski ostvariti od ponedjeljka do petka u vremenu od 7.00 do 19.00 te subotom od 8.00 do 13.00 sati ili na e-mail [email protected]

  Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 01 307 8699.

  Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

  Upravljanje preferencama

  Close

  Vaša privatnost

  Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

  Osnovni kolačići

  Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

  Izvedbeni kolačići

  Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

  Korišteni kolačići

  Kolačići treće strane

  Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.