Kratkoročni okvirni krediti po žiro računu

Ekonomičan izvor sredstava!
ZATRAŽITE PONUDU

Spadaju u kredite za kratkoročne obrtne potrebe (premošćenje likvidnosti), a koriste se na temelju ugovora – automatski, zadavanjem naloga na teret poslovnog računa iznad raspoloživog salda – do visine okvirnog kredita. Okvirni kredit po žiro računu odobrava se na rok do godinu dana. Kamata se plaća mjesečno samo na iznos iskorištenog „minusa“.

Prednosti kratkoročnih okvirnih kredita po žiro računu

  • Vrlo jednostavan način korištenja onog dijela kredita koji je dnevno potreban
  • Način korištenja je po načelu odobrenog minusa po tekućem računu građana
  • Primljeni priljev na žiro račun smanjit će „minus“ po žiro računu
  • Kada klijent nije u “minusu”, ne plaća “kamatu”

Uvjeti korištenja

  • Proizvod je namijenjen klijentima koji platni promet obavljaju u Banci
  • Okvirni kredit po žiro  računu se  odobrava  maksimalno u visini prosječnih mjesečnih priljeva na račun, unatrag  godinu dana, računajući od dana podnošenja zahtjeva za  kredit,  za  poslovne subjekte koji imaju u Banci račun za  redovno poslovanje, te preko njega obavljaju platni promet unatrag 3 mjeseca.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.