Raiffeisen dobrovoljni mirovinski fond

Razmislite o štednji u dobrovoljnom mirovinskom fondu
SAZNAJTE VIŠE

Narodna poslovica kaže: “Treba znati ne kako zaraditi novac već kako ga zadržati“.  O svojoj budućnosti  počnite misliti na vrijeme te ulažite u mirovinske fondove već danas. Odabirom obveznih ili dobrovoljnih mirovinskih fondova omogućite sebi sigurnu i mirnu mirovinu.

Osigurajte svoju budućnost na vrijeme te ulažite u mirovinske fondove već danas. Odabirom obveznih ili dobrovoljnih mirovinskih fondova, omogućite sebi sigurnu i mirnu mirovinu.

Dobrovoljna mirovinska štednja ili štednja III. stupa namijenjena je za štediše koji si žele osigurati trajnu i učinkovitu socijalnu sigurnost u starijoj životnoj dobi.

Prednosti dobrovoljne mirovinske štednje su:

 • dodatna je štednja za mirovinu uz 15% državnih poticaja,
 • prinos dobrovoljnoga mirovinskog fonda, uvećava vrijednost imovine članova fonda,
 • ne plaća se porez,
 • nema ograničenja članstva – član može biti tko god to želi,
 • trajanje članstva nije vremenski ograničeno,
 • član bira visinu, trajanje i dinamiku uplata u fond,
 • uplate nisu obvezne, one ovise o trenutnim mogućnostima uplatitelja,
 • prestankom uplaćivanja ili neredovitim uplatama članstvo u fondu se ne prekida,
 • sva uplaćena sredstva osobno su vlasništvo člana,
 • sredstva su u cijelosti nasljedna,
 • jedini uvjet za korištenje sredstava je navršenih 55 godina starosti.

 

Svoju štednju ugovorite u Vama najbližoj poslovnici.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.