VISA Business Debit

ZATRAŽITE PONUDU

VISA Business Debit kartica namijenjena je poslovnim klijentima i vezana je uz transakcijski račun poslovnog subjekta. VISA Business Debit pouzdan je financijski oslonac u svakoj situaciji jer pruža raspolaganje sredstvima na transakcijskom računu 24 sata dnevno u zemlji i inozemstvu. Riječ je o čipom opremljenoj debitnoj kartici koja pruža visok stupanj sigurnosti i zaštite od zloupotrebe.

Kod kartica s beskontaktnim plaćanjem, iznose transakcija do 40 EUR autorizirate na način da karticu prislonite na EFTPOS terminal, a transakcije preko iznosa od 40 EUR potrebno je dodatno autorizirati PIN-om.

 

Kartica vam omogućuje:

 • kupovinu na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu ili putem interneta
 • podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inozemstvu
 • kupovinu GSM bonova na bankomatima HPB-a (VIPnet, T-Mobile, TELE2, Tomato)
 • jednostavnije i kvalitetnije bezgotovinsko i gotovinsko financijsko poslovanje
 • smanjenje troškova poslovanja (administrativni poslovi, manipulacija gotovinom, itd.)
 • mogućnost 24-satne prijave gubitka ili krađe kartice
 • izdavanje dodatne kartice ovlaštenim korisnicima na zahtjev poslovnog subjekta
 • dostava izvoda o transakcijama i stanju računa na adresu poslovnog subjekta
 • mogućnost primanja informacija o stanju i promjenama na transakcijskom računu putem mobitela
 • Osnovni limit za korištenje kartice iznosi 15 transakcija odnosno 1.327,23 EUR dnevno na EFTPOS terminalima i bankomatima. Ukoliko imate većih potreba za raspolaganje svojim sredstvima, javite se u najbližu poslovnicu Banke i korigirajte svoje limite za korištenje kartice.

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 072 600 699.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.