Margin kredit

Jednostavnije je uz dodatni kapital
SAZNAJTE VIŠE

Vjerujete u svoje znanje i mislite da je prava prilika za investiranje, a pritom Vam nedostaje kapital?

Trebate dodatna sredstva za kupnju financijskih instrumenata s Liste dionica? U ponudi za Vas imamo margin kredit Podravske banke. Osigurajte si dodatna novčana sredstva uz godišnju kamatnu stopu od 6,0%.

Kredit je namjenski i može se koristiti samo za kupnju financijskih instrumenata s Liste koja je dostupna na prodajnim mjestima i na Internet stranici Banke https://www.poba.hr/ te je namijenjen fizičkim osobama koje posjeduju financijske instrumente s Liste financijskih instrumenata prikladnih za odobrenje ove vrste kredita.

Lista dionica za osiguranje margin kredita  odnosi se na:

  • Listu financijskih instrumenata I. kategorije (Premium dionice i obveznice sa Zagrebačke burze)
  • Listu financijskih instrumenata II. kategorije (Standard dionice sa Zagrebačke burze)
  • Listu financijskih instrumenata III. kategorije (INO Premium dionice – sastavnice dioničkih indeksa S&P 500, DAX, CAC40, FTSE100, FTSE MIB40 te  premium dionice Ljubljanske burze)
  • Listu financijskih instrumenata IV. kategorije (INO Standard – financijski instrumenti koji kotiraju na uređenim tržištima SAD-a, Njemačke, Austrije, Italije, Francuske, Nizozemske, Švicarske, UK sukladno Odluci Banke)

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.