Hipotekarni kredit

Krediti visokih iznosa koji za instrument osiguranja koriste nepokretnu imovinu!
ZATRAŽITE PONUDU

Uvjeti korištenja

Korisnici kredita:

  •  Fizička osoba, potrošač, rezident sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj i koja udovoljava uvjetima kreditne sposobnosti

Visina kredita

  • Od 10.000 do 250.000 eura

 

Kamatna stopa

  • 5,9% fiksna godišnja kamatna stopa uz zalog stambene nekretnine
  • 6,0% fiksna godišnja kamatna stopa, uz zalog nestambene nekretnine (nestambenom nekretninom smatra se nekretnina koja služi za obavljanje poslovne djelatnosti , nekretnina za iznajmljivanje, poslovni prostor)

Naknada:

  • naknada za odobrenje kredita 1,0% od iznosa kredita – najviše 464,53 EUR  (ne naplaćuje se kod kredita osiguranih zalogom stambene nekretnine) kod kredita fizičkim osobama
  • naknada za korištenje dugoročnih kredita 0,5% godišnje na ostatak vrijednosti glavnice, početkom svake otplatne godine kod kredita poslovnim subjektima

Rok otplate

  •  Do 20 godina

 

Reprezentativan primjer

Valuta kredita EUR
GLAVNICA KREDITA 50.000,00 EUR
Rok otplate (godina) 10
Naknada bez naknade
Redovna kamatna stopa – fiksna 5,90%
Trošak procjene vrijednosti nekretnine 200,00 EUR
Premija osiguranja nekretnine od požara 30,00 EUR
Trošak vođenja tekućeg računa 1,59 EUR
Efektivna kamatna stopa (EKS) 6,27%*
Ukupan iznos kamate za razdoblje otplate 16.314,40 EUR
Visina mjesečnog anuiteta 552,62 EUR
Ukupan iznos za otplatu 66.314,40 EUR

*Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunana je za kredit u iznosu od 50.000 EUR na 10 godina uz navedenu kamatnu stopu.
U izračun EKS-a uključeni su troškovi procjene vrijednosti nekretnine, polica osiguranja od osnovnih opasnosti za nekretninu i naknade za vođenje tekućeg računa.
Visina EKS-a može biti različita od navedene ovisno o datumu iskorištenja kredita. U izračunu je prikazana visina EKS pod pretpostavkom da je kredit iskorišten u cijelosti.
Točan izračun EKS klijent će dobiti u obrascu informacija koji će mu se uručiti prije potpisivanja ugovora.
Ukupan iznos za otplatu uključuje iznos glavnice kredita te kamate obračunate do dospijeća, a koju bi korisnik kredita plaćao do konačne otplate kredita.

Izračunajte mjesečnu otplatu po vašim uvjetima

Please enter value in format 100.00, This field is required
This field is required
This field is required

Opće informacije - Hipotekarni kredit 1.1.2024.

Preuzmite

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.