Otvaranje brokerskog računa

4 koraka za jednostavno otvaranje računa

Zatražite ponudu

Odredi svoj cilj

Započnite s određivanjem koliko možete uložiti i koji su vaši kratkoročni i dugoročni ciljevi. Možemo vam pomoći napraviti plan.

Otvori račun

Mi maksimalno olakšavamo internetsko ulaganje. Za otvaranje računa je potrebno oko 15 minuta.

Odaberi investicije

Ovo je zabavni dio! Naši alati za odabir i istraživanje mogu vam pomoći u donošenju utemeljenih odluka.

Ostani na dobrom putu

Naši alati za praćenje i još mnogo toga kako biste ostali na dobrom putu.

Uz uslugu online i osobnog trgovanja te širok izbor investicija, POBA nudi sve što trebate za ulaganje.

  • Dionice (pokrivamo gotovo cijeli svijet)
  • Obveznice
  • ETF-ovi
  • Investicijski fondovi
  • Mirovinski fondovi

Usluge posredovanja na tržištu kapitala mogu se ugovoriti u bilo kojoj našoj poslovnici. Naloge za kupnju, odnosno prodaju financijskih instrumenata moguće je zadati osobno, putem telefona, e-mailom ili koristeći web platformu eBroker.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na 072 655 260 ili [email protected]

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.