POBA ZEN+

Jako je zgodno imati bankomat uvijek u blizini kada zatrebam koji euro za unuka
ZATRAŽITE PONUDU
Kartica uvijek pri ruci kad zatreba džeparac za unuka – troška članarine nema, a dobro dođu i savjeti i pogodnosti koje pruža premium zdravstvena asistencija. Iskusno će oko odmah prepoznati sjajnu priliku.
BANKARSKE USLUGE
– vođenje multivalutnog tekućeg računa
– debitna kartica (izrada i redovna zamjena)
– korištenje POBAklik internetskog bankarstva (uz mToken)
– korištenje POBAgo mobilnog bankarstva
– Mastercard Standard kreditna kartica bez upisnine i članarine s izradom i redovnom zamjenom*
– podizanje gotovog novca debitnom karticom na preko 1.000 bankomata MBNet mreže bez naknade
– ugovaranje usluge Aktiviraj Sitniš
– 50% niža naknada na bezgotovinski kreditni transfer u eurima u poslovnici
– mogućnost korištenja 1 opunomoćenika po svakome računu
Mirovina+ (mogućnost ugovaranja isplate mirovine 1. u mjesecu)
DODATNE USLUGE
Madins Basic:
– informacije o ljekarnama i bolnicama / neograničeno
– informacije o listama čekanja / neograničeno
– pružanje zdravstvenih savjeta i informacija / 2 usluge
– smještaj (zahvati u dnevnoj bolnici izvan županije prebivališta ili boravišta) / do 238,9 EUR
– sanitetski prijevoz / do 159,27 EUR
– dostava i trošak hrane / do 99,54 EUR
Paket osiguranja od nezgode za umirovljenike:
– smrt (bez obzira na uzrok) – do 398,17 EUR
– smrt uslijed nezgode – do 2.654,46 EUR
– smrt uslijed prometne nezgode – do 1.327,23 EUR
– trajni invaliditet uslijed nezgode – do 5.308,91 EUR
Popusti na razna osiguranja:
– 5% na osiguranje imovine
– 10% na auto kasko
– 15% na osiguranje imovine iznajmljivača u turizmu i dobrovoljno zdravstveno osiguranje
CIJENA:
5,00 EUR mjesečno
Vrijednost usluga izvan paketa: 14,13 EUR

*klijent mora udovoljiti uvjetim banke

Izračuni za cijenu usluga izvan paketa temelje se na scenariju za kreditni transfer u poslovnici koji uključuje 4 transakcije u iznosima kako slijedi: POBAHIT 66,36 EUR, POBAPRO 99,54 EUR   i POBATOP 132,72 EUR n . Mastercard na rate uključuje 2 kupnje godišnje podijeljene na 12 rata u iznosu kako slijedi: POBAHIT 265,45 EUR  , POBAPRO 398,17 EUR  , POBATOP 530,89 EUR  . Izračun naknade za prvo prekoračenje baziran je na iznosu prekoračenja od 1.327,23 EUR  za POBAPRO i 1.592,67 EUR  za POBATOP paket. Kod trajnih naloga svi scenariji su bazirani na ugovaranju 1 trajnog naloga godišnje.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.