Mastercard Corporate

ZATRAŽITE PONUDU
Na području kartičnog poslovanja Podravska banka nudi poduzetnicima Mastercard Corporate karticu.

Na području kartičnog poslovanja Podravska banka nudi poduzetnicima Mastercard Corporate karticu. Mastercard Corporate kreditna kartica namjenjena je pravnim osobama, odnosno njihovim zaposlenicima kojima se odobri upotreba kartice. Osnovni uvjet za dobivanje kartice je otvoren poslovni račun pravne osobe u Banci. Troškovi nastali korištenjem Mastercard Corporate kartice podmiruju se do 15. u mjesecu za sve transakcije iz prethodnog mjeseca.

Corporate kartica postoji u dvije varijante plaćanja

 • s odgodom – charge (podmirenje troškova u 100%-tnom iznosu 15. dan sljedećeg mjeseca – bez kamata)
 • na rate – revolving (podmirenje troškova u mjesečnim ratama – 5%, 10%, 20% ili 33%, ovisno o odabiru

Prednosti Corporate kartice

 • plaćanje roba/usluga na prodajnim mjestima u zemlji i svijetu označenih znakom MasterCard
 • isplata gotovine na više od 900 bankomata u zemlji i više od milijun bankomata u inozemstvu
 • besplatna polica osiguranja od nezgode (osigurana svota 6.636,14 EUR za rizik smrti uslijed nezgode, 13.272,28 EUR za trajni invaliditet) kod Triglav osiguranja d.d.
 • jednostavnost korištenja, nepotrebnim postaje nošenje gotovine, konverzija valuta
 • isplata predujma na osnovu putnih naloga
 • mogućnost povrata pretporeza plaćen karticom uz koji je priložen R-1 račun
 • jednostavnost praćenja troškova, obračuna putnih naloga i hotelskih računa te plaćanja goriva na benzinskim postajama
 • račun na adresu tvrtke stiže jedanput mjesečno, zajedno sa specifikacijom troškova svakog pojedinog korisnika
  sve transakcije, neovisno gdje su nastale, preračunate su i iskazane u eurima
 • Osnovni limit za korištenje kartice iznosi 15 transakcija odnosno 1.327,23 EUR dnevno na EFTPOS terminalima i bankomatima. Ukoliko imate većih potreba za raspolaganje svojim sredstvima, javite se u najbližu poslovnicu Banke i korigirajte svoje limite za korištenje kartice.

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 072 600 699.

Opći uvjeti za izdavanje i koristenje MasterCard Corporate kartice 30.4.2021

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.