Designer Outlet Croatia poklon kartica

Darujte Vaše najdraže!
ZATRAŽITE PONUDU

Poštovani,

obavještavamo korisnike važećih Visa prepaid kartica koje su kupljene u Designer Outlet Croatia trgovačkom centru, da se od 1.1.2023. godine kartice više neće moći koristiti na prodajnim mjestima.

Korisnik kartice će nakon 1.1.2023. sav nepotrošeni iznos po kartici moći podići bez naknade u najbližoj poslovnici Podravske banke.

Vaša POBA

Glavna obilježja

  • Designer Outlet Croatia poklon kartica odabir je s kojim ne možete pogriješiti. Potražite svoju karticu u info centru Designer Outlet Croatia
  • Poklon karticu moguće je iskoristiti u svim prodavaonicama Designer Outleta Croatia.
  • Više o kartici potražite na internetskim stranicama Designer Outlet Croatia.

Prednosti DOC kartice

  • jednostavna kontrola osobnih troškova zbog unaprijed predefiniranog iznosa sredstava na kartici
  • nemogućnost „odlaska u minus“ na računu
  • jednostavno dobivanje kartice (bez kreditne sposobnosti, posjedovanja tekućeg računa i sl.)
  • bez članarine

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 01 307 8699.

Opći uvjeti za Designer Outlet Croatia poklon karticu – vrijede od 10. 09. 2018.

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.