Uprava Podravske banke

Temeljne vrijednosti našeg poslovanja su povjerenje, brzina, prilagodljivost i osobni pristup svakom klijentu.

Uprava Podravske banke zadužena je za učinkovito upravljanje svim procesima i poslovanjem banke kao i za zadovoljstvo svih dionika uključenih u djelovanje banke, njezinih zaposlenika i klijenata.

Daniel Unger, 
Predsjednik Uprave

Daniel Unger diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Financije. Položio je licencirani ispit za investicijskog savjetnika u organizaciji Hanfa-e.
U Podravskoj banci je zaposlen od 1997. godine. Za to vrijeme radio je na različitim poslovima deviznog platnog prometa, poslovima podrške poslovanju, voditelja poslovnice, a od 2003. godine je na rukovodećim pozicijama unutar komercijalne funkcije obavljajući poslove izvršnog direktora Komercijalnog sektora. Član Uprave Banke je od travnja 2015. godine.

Od travnja 2022. godine obnaša funkciju predsjednika Uprave Podravske banke.

Renata Vinković,
Članica Uprave

Renata Vinković diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Marketing.
Od 1996. godine zaposlena je u Podravskoj banci, najprije na poslovima kreditnog referenta, a od 2007. godine na sve odgovornijim pozicijama unutar organizacijskih jedinica nadležnih za rizike. Kao Izvršna direktorica Sektora upravljanja rizicima bila je zadužena za upravljanje i nadzor nad rizicima te pružanje stručne podrške pri identifikaciji i kvantifikaciji rizika.

Članica Uprave Banke je od travnja 2019. godine.

Goran Varat,
Član Uprave

Goran Varat magistrirao je 2004. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na postdiplomskom znanstvenom studiju smjer makroekonomija, dok je 2000. godine diplomirao na istom fakultetu na smjeru financije. Ima položen FAME certifikat (Financial Asset Management and Engineering) na Swiss Finance Institute u Lausanne te mnoge dodatne edukacije i usavršavanja u Europi i SAD-u.

Profesionalnu karijeru započeo je u Hrvatskoj narodnoj banci 2002. godine u Sektoru za centralne bankarske operacije u Direkciji za upravljanje međunarodnim pričuvama i deviznom likvidnošću. 2004. godine prelazi u Sektor bonitetne regulative i nadzora banaka, gdje je radio kao specijalist izravnog nadzora upravljanja tržišnim rizicima i rizikom likvidnosti. 2008. godine pridružuje se Podravskoj banci kao Izvršni direktor Sektora financijskih tržišta. 2014. godine imenovan je članom Odbora direktora Hipotekarne banke u Crnoj gori. Od 2015. do 2019. godine obnaša funkciju člana Uprave Podravske banke. U travnju 2019. godine postaje predsjednik Uprave. Od travnja 2022. godine obnaša funkciju člana Uprave Podravske banke.

Nadzorni odbor Podravske banke

 • Miljan Todorović, predsjednik Nadzornog odbora
 • Sigilfredo Montinari, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora
 • Michele Calcaterra Borri, član Nadzornog odbora
 • Maurizio Dallocchio, član Nadzornog odbora
 • Filippo Disertori, član Nadzornog odbora
 • Antonio Moniaci, član Nadzornog odbora
 • Dario Montinari, član Nadzornog odbora
 • Dolly Predovic, član Nadzornog odbora
 • Ezio Simonelli, član Nadzornog odbora

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.