Faktoring poslovi

Suvremeni način financiranja poduzeća putem prodaje kratkoročnih nedospjelih potraživanja.
ZATRAŽITE PONUDU
Podravska banka obavlja sve vrste faktoring poslova na domaćem i međunarodnom tržištu, čime poduzetnicima pruža bolju likvidnost i omogućava im da na jednostavniji način dođu do željenih novčanih sredstava.

Faktoring je suvremeni način financiranja poduzeća putem prodaje kratkoročnih nedospjelih potraživanja koji Vam možemo ponuditi kroz slijedeće proizvode:

Eskont mjenica

 • isplata u 100 % iznosu, umanjenom za troškove diskonta i naknade
 • otkupljuju se mjenice likvidnih društava koje su izdane za promet roba ili usluga
 • mjenice su akceptirane od strane trasata i sa klauzulom bez protesta

Faktoring uz cesiju

 • otkup nedospjelih eurskih potraživanja likvidnih kupaca
  isplata u 100 % iznosu, umanjenom za trošak diskonta i naknadu
 • Ugovor o cesiji

Inozemni faktoring uz cesiju

 • otkup nedospjelih potraživanja prema inozemnim kupcima
 • isplata u 100 % iznosu, umanjenom za trošak diskonta i naknadu
 • Ugovor o cesiji

Financiranje potraživanja

 • financiranje temeljem izdanih faktura prema dobrim kupcima
 • isplata do 80 % vrijednosti iznosa fakture bez PDV-a

Dokumentacija

Zahtjev za odobrenje plasmana – trgovačka društva
Preuzmite
Zahtjev za odobrenje plasmana za obrtnike, OPG, slobodne profesije
Preuzmite
Popis potrebne dokumentacije – trgovačka društva
Preuzmite

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.