ZAHTJEV ZA ODGODU OTPLATE (MORATORIJ) KREDITNIH OBVEZA GRAĐANA ZBOG POSLJEDICA POTRESA U ZAGREBU

I PODACI O KLIJENTU

II PODACI O KREDITU ZA KOJI SE TRAŽI ODGODA OTPLATE

III OBAVEZNA DOKUMENTACIJA KOJOM SE DOKAZUJE NEMOGUĆNOST PLAĆANJA KREDITNIH OBVEZA

Potvrda građevinskih stručnjaka - statičara (slika naljepnice; zelene, žute ili crvene)Dokaz o prijavi štete koja je poslana u Grad Zagreb

IV DODATNA DOKUMENTACIJA KOJOM SE DOKAZUJE NEMOGUĆNOST PLAĆANJA KREDITNIH OBVEZA
(ukoliko ju posjedujete)

Procjena štete od osiguravajućeg društva ukoliko postoji ili Računi iz kojih je vidljivo da se radi o sanaciji štete uslijed potresa - ukoliko su već započeti radovi na sanaciji štete

V NAPOMENA ZA PODNOSITELJA ZAHTJEVA

Otplata odgode ne odnosi se na prekoračenja po tekućem računu i limite po karticama te margin i lombardne kredite temeljem zaloga na oročenom depozitu ili financijskim instrumentima.

Klijent jamči pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću, kako je ova odgoda otplate uzrokovana situacijom povezanom s potresom u Zagrebu, 22.3.2020. godine.

Upisom e-mail adrese klijent pristaje da se ista ažurira u sustavu Banke te da ju Banka koristi za buduću komunikaciju.

Ovaj zahtjev se smatra važećim ukoliko ga je podnositelj zahtjeva poslao Banci elektronskim putem na e-mail adresu moratorij.gradjani@poba.hr ili poštom na adresu poslovnice u kojoj je realiziran kredit, s tim da se obvezuje isti vlastoručno potpisati po isteku razdoblja odgode otplate.

Molimo potvrdite sljedeći znak: Kuća.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.