Mastercard Debit Business

SAZNAJTE VIŠE

Mastercard Debit Business

Uz Mastercard Debit Business karticu bezbrižno podižite novac s bankomata i plaćajte beskontaktno.

Mastercard Debit Business kartica banke kreirana na najsuvremenijoj PayPass™ tehnologiji u kartičnom plaćanju osigurava Vam najbrže i još jednostavnije plaćanje. Zahvaljujući chip tehnologiji Vaša sigurnost poslovanja je maksimizirana.

Ova tehnološki naprednija kartica omogućava Vam beskontaktno plaćanje na za to predviđenim EFTPOS terminalima.

Mastercard Debit Business kartica je međunarodna bankovna kartica vlasnika računa (i opunomoćenika), kojom možete bez naknade plaćati robu/usluge unutar mreže EFT POS terminala s oznakom Mastercard, na preko 24,2 milijuna prodajnih mjesta u čitavom svijetu te podizati gotovinu na 820.000 bankomata širom svijeta. Korisnici tekućeg računa i Mastercard kartice, novac na preko 1.000 bankomata MBNet mreže u Hrvatskoj mogu podizati bez plaćanja naknade.

Uvjeti izdavanja Mastercard Debit Business kartice

Mastercard Debit Business je kartica vezana uz transakcijski eurski račun poslovnih subjekta pa je za njeno stjecanje prethodno potrebno postati klijent, odnosno otvoriti otvaranje računa u Banci. To znači da postupak izdavanja kartice započinje u najbližoj poslovnici gdje klijent s Bankom sklapa Ugovor o otvaranju računa. 

Sve informacije o tome kako postati korisnik Mastercard Debit Business kartice  potražite u Vama najbližoj poslovnici ili na broj Info centra 072 20 20 20.

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 01 307 8699.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.