Kreda preko reda

Nije u redu da čekate na kredu, jer kad zatrebate novac – prvi ste na redu!
ZATRAŽITE PONUDU

Visina kredita

  • od 1.000,00 do 4.000,00 eura

Kamatna stopa

6,40 % godišnje, fiksno

Naknada:

  • Naknada za odobrenje kredita 1% od iznosa kredita – najmanje 39,82 EUR, najviše 199,08 EUR

Rok otplate:

  • do 36 mjeseci

Prednosti:

  • bez depozita i bez jamaca
  • bez čekanja u redu – samo dogovorite sastanak s osobnim bankarom koji će vas čekati u poslovnici u vrijeme koje Vama odgovara
  • sastanak s osobnim bankarom možete dogovoriti putem www.poba.hr ili pozivom na broj 072 20 20 20
  • bez obrasca o visini primanja u Vašem poduzeću, dovoljna je samo zadnja isplatna lista
  • prihvaćanje i dodatnih redovnih mjesečnih primanja kod izračuna kreditne sposobnosti (dječji doplatak, terenski dodatak, autorski honorar, alimentacija, porodiljne naknade, naknade za mlijeko, prihodi od iznajmljivanja i ostali priljevi stalnijeg karaktera)

Reprezentativni primjer

Valuta kredita EUR
Glavnica kredita 4.000,00 EUR
Rok otplate (godina) 3
Naknada 1%
Iznos naknade za odobrenje kredita 40,00 EUR
Redovna kamatna stopa 6,40%
Efektivna kamatna stopa (EKS) 7,29%
Ukupan iznos kamate za razdoblje otplate 406,04 EUR
Visina mjesečnog anuiteta 122,39 EUR
Ukupan iznos za otplatu 4.406,04 EUR

Izračunajte mjesečnu otplatu po vašim uvjetima

Please enter value in format 100.00, This field is required
This field is required
This field is required

Letak gotovinskog kredita Kreda preko reda od 1.1.2024.

Preuzmite

Opće informacije nenamjenski kredit Kreda preko reda 1.1.2024.

Preuzmite pdf

Opći uvjeti kreditnog poslovanja s fizičkim osobama od 1.1.2023.

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.