eCash

Dodatni novac na računu!
SAZNAJTE VIŠE
Prebacite iznos dodatnog limita po tekućem računu na svoj tekući račun mobilnim ili Internet bankarstvom, uz povrat na 3, 6, 9 i 12 mjesečnih rata bez kamata.
Opis Naknada
Otplata u 3 mjesečne rate 1,19% na podignuti iznos
Otplata u 6 mjesečnih rata 2,06% na podignuti iznos
Otplata u 9 mjesečnih rata 2,92% na podignuti iznos
Otplata u 12 mjesečnih rate 3,79% na podignuti iznos
10 najčešćih pitanja o eCashu

1. Što je eCash?

 • eCash je usluga Podravske banke koja korisnicima Internet i mobilnog bankarstava omogućava prijenos sredstava na tekući račun uz povrat na 3, 6, 9 i 12 mjesečnih rata bez kamata.

 

2. Tko može koristiti eCash uslugu?

 • eCash uslugu mogu koristiti svi vlasnici tekućih računa koji imaju ugovoren POBArate limitu. Navedeni limit može se regulirati u bilo kojoj poslovnici Banke.

 

3. Može li opunomoćenik tekućeg računa na digitalnim kanalima POBArate limitu koji je odobren vlasniku limita?

 • Ne, uslugu mogu koristiti isključivo vlasnici tekućeg račun koji imaju ugovoren POBArate limit.

 

4. U kojem iznosu se odobrava Limit i na koji rok?

 • Iznos POBArate limita određuje se za svakog klijenta pojedinačno. POBArate limit se odobrava u iznosu od najmanje 70,00 eura, a najviše do 4.000,00 eura.

 

5. Povećava li se raspoloživi iznos nakon svake redovne uplate?

 • Da, Limit se otplatom svake rate ili kompletnom prijevremenom uplatom oslobađa i povećava se raspoloživi iznos Limita.

 

6. Na koji se način može provjeriti iznos limita za rate koji mi je preostao za korištenje?

 • Navedeni iznos može se provjeriti putem POBAklik internet bankarstva, POBAgo aplikacije mobilnog bankarstva i u poslovnicama Banke.

 

7. Kako funkcionira eCash usluga na POBAklik ili POBA go?

 • Na Internet i mobilnom bankarstvu potrebno je odabrati opciju eCash koja se nalazi u izborniku „Plaćanje“, unijeti željeni iznos za prijenos te željeni broj rata: 3, 6, 9 ili 12. Na preneseni iznos ne naplaćuje se kamata, već samo jednokratna naknada koja ovisi o broju rata.

 

8. Kada se naplaćuje naknada za  uz otplatu na rate i koliko ona iznosi?

 • Jednokratna naknada naplaćuje se sa tekućeg računa odmah nakon autorizacije prijenosa, a iznos naknade ovisi o odabranom broju rata: 3 rate – 1,19%, 6 rata – 2,06%, 9 rata – 2,92%, 12 rata – 3,79%.

 

9. Kada se otplaćuje prva rata za prenijeti iznos Limita na tekući račun putem digitalnih kanala?

 • Preneseni iznos Limita moguće je otplaćivati na 3, 6, 9 ili 12 jednakih rata s tim da će se prva rata naplatiti s tekućeg računa mjesec dana nakon datuma transakcije.

10.Koji je maksimalni iznos koji se može prenijeti na tekući račun?

 • Iznos koji će klijent moći prebaciti s POBArate limita na tekući račun mora biti manji ili jednak trenutno raspoloživom stanju sredstava POBArate limita.

*S obzirom  na postupno ukidanje brenda Maestro od strane kartične kuće Mastercard, postojeće Maestro debitne kartice klijenata Podravske banke bit će postupno zamijenjene novim Mastercard® debitnim karticama. Zamjena će se odvijati do kraja travnja 2024. godine do kada će svi klijenti zaprimiti nove kartice. Korištenje samih kartica i usluga Banke se ne mijenjaju te nove kartice imaju potpuno jednake funkcionalnosti kao i do sada. Usluga podizanja gotovog novca na bankomatu uz otplatu na rate (MaestroCash) i obročne kupnje na prodajnim mjestima bez kamata (MaestroShop), ostaje ista uz promjenu naziva. MaestroCash mijenja naziv u POBAcash, a MaestroShop u POBAshop. Svi postojeći korisnici i dalje nastavljaju koristiti usluge u skladu s dosadašnjim uvjetima.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.