Saznajte više o nama

Stvarati dugoročnu vrijednost klijentima, zaposlenicima, dioničarima i društvu

Misija Podravske banke 

Stvarati dugoročne vrijednosti za klijente, zaposlenike, dioničare i društvo.

Vizija Podravske banke 

Biti kreativna, moderna i stabilna vodeća srednja banka u Hrvatskoj s dokazanom kvalitetom i inovativnošću prema svim našim korisnicima.

Naše korporativne vrijednosti

Korporativne vrijednosti, temeljene na svakodnevnom poslovanju Banke, uključuju i brigu za svakog zaposlenika čiji pojedinačni uspjeh je i uspjeh cijele institucije.

To postižemo brigom za naše ljude, ekološkom osviješćenošću i poboljšanjem kvalitete života unutar zajednice u kojoj djelujemo. Ponosni smo na sva znanja, vještine i sposobnosti koje rezultiraju poslovnim uspjehom naših zaposlenika.

Pridružite nam se! 

Temeljne vrijednosti Banke su sigurnost, povjerenje, brzina, prilagodljivost i osobni pristup svakom klijentu.

Naša vrata su otvorena novim zaposlenicima od kojih očekujemo nova znanja i vještine te koji traže izazovno i motivirajuće radno okruženje.

Otvoreni natječaji 

Trenutno nema otvorenih natječaja.

Zašto izabrati Podravsku banku? 

Podravska banka je jedna od najstarijih banaka u Republici Hrvatskoj i njezine glavne odrednice poslovanja su pružanje financijske podrške klijentima, prilagodljivost i konkurentnost.

Stalnim prilagođavanjem i nadopunjavanjem usluga, nastojimo odgovoriti na zahtjeve i potrebe građana, malih poduzetnika i gospodarstvenika. Zbog toga neprekidno ulažemo u razvoj novih tehnologija i procesa.

Sve navedeno ne bi bilo moguće bez naših zaposlenika, koji svoju kreativnost, stručnost i posvećenost stavljaju na raspolaganje potrebama i očekivanjima naših klijenata. Veliku pažnju posvećujemo edukacijama zaposlenika, koji usvajanjem novih kompetencija, znanja i vještina stvaraju dodanu vrijednost, čime se razlikujemo od konkurencije.

Naša vrata su otvorena novim zaposlenicima od kojih očekujemo nova znanja i vještine te koji traže izazovno i motivirajuće radno okruženje.

Ukoliko nema otvorenih natječaja, a želite da Vaš životopis bude pohranjen u našoj bazi podataka, pošaljite životopis na adresu [email protected].

Prikupljeni podaci smatraju se povjerljivim i bit će iskorišteni jedino i isključivo u svrhu selekcije kandidata za radno mjesto u Podravskoj banci d.d. te se neće koristiti u druge svrhe odnosno proslijeđivati trećim osobama. Razdoblje čuvanja osobnih podataka ovisi o svrsi prikupljanja, pa će u ovom slučaju biti određeno vremenom trajanja procesa zapošljavanja za radno mjesto za koje ste se prijavili, ili u slučaju slanja otvorene ponude za zapošljavanje do povlačenja suglasnosti na obradu podataka. U svakom trenutku imate pravo od Banke zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade osobnih podataka koji se odnose na Vas, ili pravo na ulaganje prigovora na obradu takvih osobnih podataka.

Ispunjavanjem ovog upitnika dajete suglasnost da se svi unijeti podaci, kao i svi podaci koji proisteknu iz selekcijskog postupka, smiju koristiti isključivo za potrebe Podravske banke d.d. Slanjem upitnika potvrđujete istinitost svih navedenih podataka i suglasnost s njihovom provjerom.

Prilikom idućeg natječaja, uzet ćemo u obzir Vaš životopis, ukoliko će Vaša znanja i vještine odgovarati kriterijima u natječaju.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.