Sažetak izmjena i dopuna Općih uvjeta poslovanja po transakcijskim računima i obavljanju platnih i ostalih usluga


Od 16. srpnja 2018. godine stupaju na snagu izmjene i dopune Općih uvjeta p
oslovanja po transakcijskim računima i obavljanju platnih i ostalih usluga koje se odnose na sljedeće:
- dodana je točka XIII Prešutno prihvaćeno prekoračenje koja definira korištenje prešutno prihvaćenog prekoračenja
- izmjene u dijelu pružanja i obrade osobnih podataka koje zamjenjuju postojeće odredbe vezane za zaštitu osobnih podataka i povjerljivih informacija, a u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)
- dodatno su navedeni podaci koje Banka prikuplja, obrađuje te svrha prikupljanja i obrade osobnih podataka kao i kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka, uvjetima arhiviranja i mogućnostima izmjena i brisanja te slanja osobnih podataka. 

Izvršene su manje izmjene i dopune radi nomotehničkih izmjena u odnosu na ranije objavljeni tekst Općih uvjeta poslovanja po transakcijskim računima i obavljanju platnih i ostalih usluga. Navedeni Opći uvjeti stupaju na snagu i primjenjuju se od  16. srpnja 2018. godine, dok odredbe iz točke XVIII OSOBNI PODACI vezane za osobne podatke stupaju na snagu 25. svibnja 2018. godine.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se