Maestro kartica za beskontaktno plaćanje


Maestro® kartica Podravske banke kreirana na najsuvremenijoj PayPass™ tehnologiji u kartičnom plaćanju osigurava Vam najbrže i još jednostavnije plaćanje. Zahvaljujući chip tehnologiji Vaša sigurnost poslovanja je maksimizirana.

Ova tehnološki naprednija kartica omogućava Vam beskontaktno plaćanje na za to predviđenim EFTPOS terminalima. Detalje oko načina plaćanja možete pogledati u letku na dnu stranice.

Maestro kartica je međunarodna bankovna kartica vlasnika računa (i opunomoćenika), kojom možete bez naknade plaćati robu/usluge unutar mreže EFT POS terminala s oznakom Maestro, na preko 24,2 milijuna prodajnih mjesta u čitavom svijetu te podizati gotovinu na 820.000 bankomata širom svijeta. Korisnici tekućeg računa i Maestro kartice, novac na preko 1.000 bankomata MBNet mreže u Hrvatskoj mogu podizati bez plaćanja naknade.
Podravska banka omogućila je svim fizičkim osobama, korisnicima debitne Maestro kartice, podizanje gotovine na svim bankomatima u Republici Hrvatskoj bez plaćanja naknade. Ova pogodnost vrijedi od 25. ožujka do 30. lipnja 2020. godine.

U MBNet mrežu bankomata uključune su sljedeće banke:
Agram banka
Banka Kovanica
Croatia banka
Erste & Steiermaerkische Bank
IMEX banka
Istarska kreditna banka
J&T banka
Karlovacka banka
KentBank
Podravska banka
Samoborska banka
Sberbank
Slatinska banka  

Maestro debitna kartica vezana je uz tekući račun građana pa je za njeno stjecanje prethodno potrebno postati klijent, odnosno otvoriti tekući račun u Banci. To znači da postupak izdavanja kartice započinje u najbližoj poslovnici gdje klijent s Bankom sklapa Ugovor o tekućem računu.

Pogodnosti Maestro kartice Podravske banke?

Uz spomenutu mogućnost beskontaktnog plaćanja, kartica je dizajnirana tako da se sve transakcije obavljaju elektronskim putem što omogućava dostupnost sredstava 24 sata dnevno uz potpunu kontrolu trošenja.

Korištenje Maestro kartice znatno je brži način pristupa novcu od odlaska u banku.

Moguće je izdavanje dodatne Maestro kartice za sve opunomoćenike po tekućem računu.

Osnovni limit za korištenje kartice iznosi 15 transakcija odnosno 10.000 kn dnevno na EFTPOS terminalima i bankomatima. Ukoliko imate većih potreba za raspolaganje svojim sredstvima, javite se u najbližu poslovnicu Banke i korigirajte svoje limite za korištenje kartice.

Maestro kartica ujedno je i sigurniji način raspolaganja novcem od nošenja gotovine iz razloga što se u slučaju eventualnog nestanka kartice (izgubljena ili ukradena kartica), kartica blokira i ne može se više koristiti. To znači da će, u slučaju krađe, kartica biti zadržana u bankomatu odnosno na prodajnom mjestu. Pri tome je izuzetno važno nestanak kartice što prije prijaviti u Banku.

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 01 307 8699.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se