Štednja u dolarima

Štednja u dolarima sada je 10x isplativija od štednje u eurima
Zatražite ponudu
Oročena štednja je štednja koja se ugovara na određeni vremenski rok uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu sa ili bez automatskog obnavljanja oročenja te uz mogućnost višekratnih uplata. Visina kamata regulirana je Odlukom o kamatnim stopama.

Raspolaganje štednim ulogom

  • nakon isteka ugovorenog roka oročenja ili nakon prijevremenog raskida Ugovora
  • isplata u gotovini ili
  • prijenos na štedni račun po viđenju ili transakcijski račun

KAMATNE STOPE

DEVIZNI OROČENI DEPOZITI (USD)
FIKSNE KAMATNE STOPE Postotak (%)
3 mj. 0,05
6 mj. 0,10
12 mj. 0,50
24 mj. 0,60
36 mj. 0,65
48 mj. 0,65
PROMJENJIVA KAMATNA STOPA Postotak (%)
preko 60 mj. 0,70

NAKNADE

OPIS NAKNADA
Prijevremeni raskid oročenog depozita (primjenjuje se na novougovorene oročene depozite od 01.09.2012. godine. 0,25% od iznosa depozita, najmanje 50,00 kn, najviše 150,00 kn
Ne odnosi se na namjenske oročene depozite i prijevremeni raskid depozita radi dobivanja lombardnog kredita u Banci.) -

Štedni kalkulator Podravske banke

Please enter value in format 100.00, This field is required
This field is required
This field is required

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.