Obveznički fondovi

SAZNAJTE VIŠE
Obveznički fondovi ulažu u državne i korporativne obveznice te kamatonosone instrumente kojima se trguje. Karakterizira ih manja rizičnost od dioničkih fondova.
Generali Plus - otvoreni investicijski fond s javnom ponudom
Informacije o fondu
Sintetički indikator rizika i prinosa (1-7)* 1
Vrsta fonda Kratkoročni obveznički fondovi
Maksimalna ulazna naknada 0%
Maksimalna izlazna naknada 0%
Naknada za upravljanje 1,25%
Stvaranje fonda 04. 08. 2008.
Bankovni račun HR32 2390 0011 3000 23365
ISIN HREUINUICFM5

*Sintetički indikator rizika i prinosa pokazuje odnos između rizika i potencijalnog povrata vašeg ulaganja u fond. Temelji se na volatilnosti vrijednosti udjela fonda (VUF) u zadnjih 5 godina.

Cilj fonda je ostvarivanje stalnog porasta vrijednosti udjela, uz osiguravanje visoke sigurnosti i likvidnosti uloženih sredstava, ulaganjem pretežito u niskorizične dužničke vrijednosne papire i instrumente tržišta novca.

Gdje fond ulaže?

Generali Plus je kratkoročni obveznički fond koji ulaže u državne i korporativne obveznice, trezorske i komercijalne zapise izdavatelja iz Hrvatske te bankarske depozite. Ovaj fond je pravi izbor za sve koji žele ulagati sigurno.

Generali Flow - otvoreni investicijski fond s javnom ponudom
Informacije o fondu
Sintetički indikator rizika i prinosa (1-7)* 1
Vrsta fonda Kratkoročni obveznički fondovi
Maksimalna ulazna naknada 0%
Maksimalna izlazna naknada 0%
Naknada za upravljanje 0,75%
Stvaranje fonda 17. 03. 2017.
Bankovni račun HR80 2390 0011 3000 4898 2
ISIN HRZDINUCASH6

*Sintetički indikator rizika i prinosa pokazuje odnos između rizika i potencijalnog povrata vašeg ulaganja u fond. Temelji se na volatilnosti vrijednosti udjela fonda (VUF) u zadnjih 5 godina.

Cilj Fonda je nastojanje ostvarivanja porasta vrijednosti imovine i pripisa kamata u kratkom ili srednjem roku većeg od kratkoročnih stopa na tržištu novca s visokom likvidnošću i niskom volatilnosti imovine, a ulaganjem pretežito u obveznice, a zatim u depozite te instrumente tržišta novca izdavatelja s područja Republike Hrvatske i ostalih država članica Europske Unije.

Gdje fond ulaže?

Generali Flow je kratkoročni obveznički fond koji ulaže u državne i korporativne obveznice, trezorske i komercijalne zapise izdavatelja iz Hrvatske te bankarske depozite. Ovaj fond je pravi izbor za sve koji žele ulagati sigurno.

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.