VISA Electron


VISA Electron kartica je međunarodna debitna kartica koju Podravska banka izdaje korisnicima transakcijskih računa. Osim jednostavnog i sigurnog raspolaganja novcem 24 sata dnevno, VISA Electron Vam omogućuje  stalni pristup informacijama o računu, plaćanje na internetu i prodajnim mjestima diljem svijeta te kupovinu GSM bonova na bankomatima Banke. Vašom VISA Electron karticom možete plaćati robu na milijunima prodajnih mjesta u zemlji i inozemstvu i podizati gotovinu na više od 840.000 bankomata u svijetu.

Prednosti VISA Electron kartice transakcijskog računa:
- jednostavno raspolaganje sredstvima na tekućem računu 24 sata dnevno
- jednostavno podizanje gotovine bez plaćanja naknade na bankomatima Banke
- podizanje gotovine na bankomatima i isplatnim mjestima drugih banaka u zemlji i inozemstvu s oznakom VISA Electron
- plaćanje roba i usluga bez naknade na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu s oznakom VISA Electron
- kupovina putem interneta
- uvid u stanje računa putem bankomata
- izdavanje dodatne VISA Electron kartice za sve opunomoćenike po računu
- kupovina GSM bonova na bankomatima (VIPnet, T-Mobile, TELE2)

Korištenje VISA Electron kartice znatno je brži način pristupa novcu od odlaska u banku.

Moguće je izdavanje dodatne kartice za sve opunomoćenike po tekućem računu.

Osnovni limit za korištenje kartice iznosi 15 transakcija odnosno 10.000 kn dnevno na EFTPOS terminalima i bankomatima. Ukoliko imate većih potreba za raspolaganje svojim sredstvima, javite se u najbližu poslovnicu Banke i korigirajte svoje limite za korištenje kartice.

VISA Electron kartica ujedno je i sigurniji način raspolaganja novcem od nošenja gotovine iz razloga što se u slučaju eventualnog nestanka kartice (izgubljena ili ukradena kartica), kartica blokira i ne može se više koristiti. To znači da će, u slučaju krađe, kartica biti zadržana u bankomatu odnosno na prodajnom mjestu. Pri tome je izuzetno važno nestanak kartice što prije prijaviti u Banku.

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 01 307 8699.


www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se