Pridružite nam se


Podravska banka je jedna od najstarijih banaka u Republici Hrvatskoj i njezine glavne odrednice poslovanja su pružanje financijske podrške klijentima, prilagodljivost i konkurentnost.

Temeljne vrijednosti Banke su sigurnost, povjerenje, brzina, prilagodljivost i osobni pristup svakom klijentu.

Stalnim prilagođavanjem i nadopunjavanjem usluga, nastojimo odgovoriti na zahtjeve i potrebe građana, malih poduzetnika i gospodarstvenika. Zbog toga neprekidno ulažemo u razvoj novih tehnologija i procesa.

Sve navedeno ne bi bilo moguće bez naših zaposlenika, koji svoju kreativnost, stručnost i posvećenost stavljaju na raspolaganje potrebama i očekivanjima naših klijenata. Veliku pažnju posvećujemo edukacijama zaposlenika, koji usvajanjem novih kompetencija, znanja i vještina stvaraju dodanu vrijednost, čime se razlikujemo od konkurencije.

Naša vrata su otvorena novim zaposlenicima od kojih očekujemo nova znanja i vještine te koji traže izazovno i motivirajuće radno okruženje.

Prijava na natječaj za otvorena radna mjesta
Ovdje provjerite ima li trenutno otvorenih natječaja.

Ukoliko nema otvorenih natječaja, a želite da Vaš životopis bude pohranjen u našoj bazi podataka, pošaljite životopis ili ispunite prijavni upitnik te ga pošaljite na adresu posao@poba.hr

Prikupljeni podaci smatraju se povjerljivim i bit će iskorišteni jedino i isključivo u svrhu selekcije kandidata za radno mjesto u Podravskoj banci d.d. te se neće koristiti u druge svrhe odnosno proslijeđivati trećim osobama. Razdoblje čuvanja osobnih podataka ovisi o svrsi prikupljanja, pa će u ovom slučaju biti određeno vremenom trajanja procesa zapošljavanja za radno mjesto za koje ste se prijavili, ili u slučaju slanja otvorene ponude za zapošljavanje do povlačenja suglasnosti na obradu podataka. U svakom trenutku imate pravo od Banke zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade osobnih podataka koji se odnose na Vas, ili pravo na ulaganje prigovora na obradu takvih osobnih podataka.

Ispunjavanjem ovog upitnika dajete suglasnost da se svi unijeti podaci, kao i svi podaci koji proisteknu iz selekcijskog postupka, smiju koristiti isključivo za potrebe Podravske banke d.d.  Slanjem upitnika potvrđujete istinitost svih navedenih podataka i suglasnost s njihovom provjerom. 

Prilikom idućeg natječaja, uzet ćemo u obzir Vaš životopis, ukoliko će Vaša znanja i vještine odgovarati kriterijima u natječaju.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se