Novosti

 • 11.02.2020.

  Krediti uz naš mali poguranac

  Iskoristite akcijsku ponudu odobravanja gotovinskih, stambenih i kredita za podmirenje obveza u drugim bankama bez plaćanja naknade. Uvjeti vrijede do 10. 3. 2020.
 • 29.11.2019.

  Obavijest o izmjenama u poslovanju s građanima i poslovnim subjektima

  U nastavku donosimo obavijest o izmjenama i dopunama Cjenika za građane i poslovne subjekte te izmjenama Općih uvjeta u poslovanju po transakcijskim računima. Detalje pročitajte u nastavku obavijesti.
 • 26.11.2019.

  Plaćanja na račune primatelja u bivšoj Splitskoj banci

  Dana 3.12.2019. završava jednogodišnje razdoblje u kojem su se platni nalozi izvršavali na transakcijske račune primatelja (IBAN) u Splitskoj banci, koja je pripojena OTP banci Hrvatska d.d.
 • 18.11.2019.

  3D Secure - program sigurne kupnje na internetu

  3D secure je besplatna usluga za sigurnu online kupovinu Mastercard i/ili Visa karticama Podravske banke. Za korištenje ove usluge potrebno je Banci prijaviti broj mobilnog telefona. Detalje pročitajte u nastavku obavijesti.
 • 12.08.2019.

  STAMBENI KREDITI UZ DRŽAVNU SUBVENCIJU

  Sukladno odredbama Zakona o subvencioniranju stambenih kredita, a u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), nudimo mogućnost ugovaranja kredita uz državnu subvenciju.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se