• Obavijest o radnim vremenima poslovnica
  • mc_podjela
  • Srezali smo kamate_web

Krediti za očuvanje likvidnosti izvoznika


Sporazum o osiguranju portfelja kredita za likvidnost izvoznika – COVID-19 kojeg je Podravska banka potpisala s HBOR-om omogućuje brže i jednostavnije odobrenje novih kredita za očuvanje likvidnosti izvoznika, uključujući i turistički sektor.

U cilju pružanja podrške izvoznicima koji su se susreli s poteškoćama u poslovanju kao posljedicom epidemije COVID-19, Podravska Banka je u suradnji sa HBOR-om usvojila okvir mjera za oporavak gospodarstva, a jedna od mjera je:
- programom osiguranja bankama se omogućava portfeljno osiguranje novih kredita za likvidnost s počekom do 1 godine i rokom otplate do 5 godina,
- odobrenih izvoznicima koji su u zadnjoj poslovnoj godini za koju su dostupna službena financijska izvješća, ostvarili najmanje 20% izvoznog prihoda u poslovnim prihodima.
- osiguranje pokriva do 50% glavnice, redovne ugovorene kamate, interkalarne i kamate u počeku. 

Sve nužne informacije možete dobiti na www.poba.hr, putem Info centra na broj telefona 072 20 20 20 ili na info@poba.hr, gdje ćemo rado odgovoriti na sve Vaše upite.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se