mPOBA


Uz mPOBA-u možete putem Vaših smartphone ili tablet uređaja nositi Vašu banku uvijek s Vama. Usluga je dostupna na Android i iOS operativnim sustavima te Vam omogućava brojne funkcionalnosti. 

O USLUZI
mPOBA mobilno bankarstvo je usluga koja omogućuje, putem mobilnog uređaja, brz i  jednostavan pristup informacijama vezanim uz usluge i proizvode koje klijent ima u Podravskoj banci uz mogućnost provođenja financijskih transakcija. Aplikaciju mobilnog bankarstva moguće je instalirati na Android uređaje (verzija 2.2 i veća) i iOS (verzija 4.3 i veća).
Za rad s aplikacijom mPOBA morate imati pristup internetu s mobilnog telefona te dovoljno raspoložive memorije za pohranu aplikaciju (mPOBA aplikacija je velika cca 7 MB). Tijekom korištenja usluge šalje se minimalna količina podataka, pa su Vaši troškovi internetskog prometa svedeni na najmanju moguću mjeru. Podatkovni promet naplaćuje se prema količini prenesenih podataka i ne ovisi o vremenu konekcije.

MOGUĆNOSTI mPOBA APLIKACIJE
- provesti naloge za plaćanja, kao i kreirati predloške,
- uz opciju "Slikaj i plati" dovoljno je skenirati bar kod s uplatnice ili odrezak uplatnice kako bi izvršili plaćanje
- izvršiti kupoprodaju deviza,
- provjeriti informacije o stanju i prometima transakcijskih računa,
- steći uvid u stanje kredita i depozita,
- pratiti limite i transakcije po karticama,
- provjeriti tečajnu listu,
- pristupati bančinim kontakt informacijama.

SIGURNOST
Korištenje mPOBA aplikacije je potpuno sigurno. Preuzimanjem aplikacije u mobilni uređaj ili tablet računalo instalira se softver koji jamči potpunu sigurnost rada. Pristup mPOBA-i je moguć isključivo PIN-om kojeg znate samo Vi, stoga u slučaju krađe ili gubitka mobilnog uređaja ili tablet računala ne može doći do zlouporabe. Podaci vezani uz račune i PIN ne pohranjuju se u uređaju, čime je zajamčena tajnost podataka. 
Aplikacija se automatski isključuje nakon 3 minute nekorištenja, te se automatski zaključava nakon 3 uzastopna unosa pogrešnog PIN-a čime je dodatno osigurana od neželjenog pristupa.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se