Maestro za poslovne subjekte

Maestro kartica je međunarodna debitna kartica namijenjena fizičkim i pravnim osobama koje obavljaju registriranu djelatnost, vlasnicima i ovlaštenim potpisnicima po poslovnom računu.

Maestro kartica Podravske banke ima ugrađenu chip tehnologiju koja Vam osim sigurnosti osigurava i jednostavan i brz pristup novčanim sredstvima na računu bez obzira gdje se nalazili.

Transakcija koju napravite Maestro karticom do iznosa 250 kuna autorizirate na način da karticu prislonite na EFTPOS terminal, a transakcije preko iznosa od 250 kn potrebno je dodatno autorizirati PIN-om. Troškovi odmah terete Vaš poslovni račun.

Prednosti Maestro kartice - ušteda vremena, kontrola troškova, povećana sigurnost sredstava.

Korištenje Maestro kartice jednostavnije je i brže od čekanja u redovima za podizanje gotovine na šalterima i kasnijeg plaćanja robe gotovinom, a potpunu kontrolu izdataka ostvarujete putem detaljnog mjesečnog izvoda o transakcijama i stanju računa koji svaki mjesec stiže na Vašu kućnu adresu.

Uz Maestro karticu osjećate se sigurnije jer nestaje potreba za posjedovanjem većih iznosa gotovine što smanjuje rizik gubitka novca, a plaćanje u valutama različitih zemalja je jednostavno jer nema potrebe za gotovinom u valuti određene zemlje.

Maestro karticu možete koristiti na bankomatima i EFT POS uređajima i to u okviru raspoloživih sredstava na Vašem poslovnom računu, a sukladno određenim limitima. Osnovni limit za korištenje kartice iznosi 15 transakcija odnosno 10.000 kn dnevno na EFTPOS terminalima i bankomatima. Ukoliko imate većih potreba za raspolaganje svojim sredstvima, javite se u najbližu poslovnicu Banke i korigirajte svoje limite za korištenje kartice.

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 072 600 699.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se