MaestroShop

7 najčešćih pitanja o MaestroShop -u

Što je MaestroShop?

MaestroShop je jedinstveni proizvod Podravske banke koji omogućava korisnicima Maestro kartice kupnju na rate ili plaćanje s odgodom na EFTPOS terminalima Podravske banke.
MaestroShop je najjednostavniji i najbrži način kupnje do 12 rata bez kamata.

Što je prešutno prihvaćeno prekoračenje po maestro limitu?

Prešutno prihvaćeno prekoračenje po maestro limitu je iznos u okviru kojeg se može obavljati kupnja na rate ili plaćati s odgodom. Ukoliko nemate aktiviran ovaj limit, potrebno je doći u najbližu poslovnicu Banke i predati zahtjev.

Kako koristiti MaestroShop uslugu?

Na prodajnim mjestima koja imaju EFTPOS terminal Podravske banke potrebno je provući Maestro karticu i dogovoriti s trgovcem uvjete plaćanja (na koliko rata i/ili koliko dana odgode) te ukucati Vaš PIN. Ispis listića koji dobijete na EFTPOS terminalu je Vaša potvrda o obavljenoj transakciji.

Gdje mogu koristiti MaestroShop uslugu?

Pregled prodajno uslužne mreže koja omogućuje MaestroShop dostupan je u svim poslovnicama Banke kao i na internet stranicama Banke.

Što je EFTPOS terminal?

EFTPOS terminal (eng. Electronic Fund Transfer Point of Sale) je uređaj koji omogućuje plaćanje karticama elektronskim putem.

Da li to znači da ne trebam čekove?

Da, više Vam nisu potrebni čekovi da bi kupovali na rate ili plaćali s odgodom, dovoljna Vam je Vaša Maestro kartica i aktiviran Maestro limit.

Koji su troškovi kupnje na rate?

Trošak ovisi o broju rata i on iznosi 2,5% na iznos kupljene robe za plaćanja od 2 do 6 rata i 3,0% za plaćanja preko 6 rata.

Sve detaljnije informacije o ovom jedinstvenom proizvodu i mogućnosti odobravanja Maestro limita potražite u Vama najbližoj poslovnici Podravske banke ili na broj Info centra 072 20 20 20.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se