Promotivne aktivnosti


Mastercard, ponosni pokrovitelj blagdanske čarolije

Na više od 100 prodajnih mjesta zagrebačkog Adventa Mastercard je ove godine osigurao prihvat kartica i brojne pogodnosti za kartična plaćanja. Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica tako mogu svojim karticama plaćati na Fuliranju na Strossmayerovom trgu, Adventu na Zrinjevcu, Ledenom parku na Tomislavovom trgu, Božićnoj bajci powered by Mastercard na Trgu bana Jelačića kao i na Čarobnom dječjem adventu u živopisnom Vrapču.

Fuliranje na Strossmayerovom trgu

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 28. studenog do 31. prosinca ostvaruju 10% popusta na svim prodajnim mjestima u sklopu Fuliranja.

Ledeni park na Tomislavcu

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 28. studenog do 7. siječnja ostvaruju 10% popusta na svim prodajnim mjestima u sklopu Ledenog parka kao i posebnu promociju ponedjeljkom: svakog ponedjeljka uz kupnju jedne ulaznice za klizanje Mastercard i Maestro karticama online ili na fizičkim prodajnim mjestima, druga se dobije potpuno besplatno. U sklopu suradnje kreirano je i neprocjenjivo iskustvo Silent Srijeda koje se može kupiti na Priceless.com. Kroz iskustvo posjetitelji mogu uživati u klizanju na otvorenom, na najljepšem klizalištu u glavnom gradu Hrvatske. Paket sadrži klizaljke i slušalice sa 3 različite playliste s kojih se može birati glazba za neprocjenjivo iskustvo "tihog klizanja" i to svake srijede navečer od 22 do 23h za vrijeme trajanja Adventa. Neprocjenjivo iskustvo je rezervirano samo za korisnike Mastercard kartica.

Advent na Zrinjevcu

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 30. studenog do 7. siječnja ostvaruju 10% popusta na 45 posebno označenih prodajnih mjesta na Zrinjevcu.

Božićna bajka powered by Mastercard

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 30. studenog do 7. siječnja ostvaruju 10% popusta na svim prodajnim mjestima u sklopu Božićne bajke na glavnom zagrebačkom trgu.

Čarobni dječji advent na Vrapču

Pogodnost uključuje besplatan najam klizaljki za plaćanje klizanja Mastercard® ili Maestro® karticama svakog dana u razdoblju od 17 do 20 sati. Klizalište će biti otvoreno od 2. prosinca do 12. siječnja.


www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se