mPOBA

Mobilno bankarstvo za građane
ZATRAŽITE PONUDU
Uz pametni telefon ili tablet, Vaša banka je uvijek uz Vas.

mPOBA mobilno bankarstvo je usluga koja omogućuje da putem mobilnog uređaja brzo i jednostavno pristupite informacijama vezanim uz usluge i proizvode koje koristite te provedete financijske transakcije.

Uz mPOBA-u možete putem Vaših smartphone ili tablet uređaja nositi Vašu banku uvijek s Vama.

Usluga je dostupna na Android i iOS operativnim sustavima te Vam omogućava brojne funkcionalnosti.

O usluzi

 • mPOBA mobilno bankarstvo je usluga koja omogućuje, putem mobilnog uređaja, brz i jednostavan pristup informacijama vezanim uz usluge i proizvode koje klijent ima u Podravskoj banci uz mogućnost provođenja financijskih transakcija. Aplikaciju mobilnog bankarstva moguće je instalirati na Android uređaje (verzija 2.2 i novija) i iOS (verzija 4.3 i veća).
 • za rad s aplikacijom mPOBA morate imati pristup internetu s mobilnog telefona te dovoljno raspoložive memorije za pohranu aplikaciju (mPOBA aplikacija je velika cca 7 MB). Tijekom korištenja usluge šalje se minimalna količina podataka, pa su Vaši troškovi internetskog prometa svedeni na najmanju moguću mjeru. Podatkovni promet naplaćuje se prema količini prenesenih podataka i ne ovisi o vremenu konekcije.

Mogućnosti mPOBA aplikacije

 • provesti naloge za plaćanja, kao i kreirati predloške,
 • uz opciju “Slikaj i plati” dovoljno je skenirati bar kod s uplatnice ili odrezak uplatnice kako bi izvršili plaćanje,
 • izvršiti kupoprodaju deviza,
 • provjeriti informacije o stanju i prometima transakcijskih računa,
 • steći uvid u stanje kredita i depozita,
 • pratiti limite i transakcije po karticama,
 • provjeriti tečajnu listu,
 • pristupati bančinim kontakt informacijama.

Sigurnost

 • Korištenje mPOBA aplikacije je potpuno sigurno. Preuzimanjem aplikacije u mobilni uređaj ili tablet računalo instalira se softver koji jamči potpunu sigurnost rada. Pristup mPOBA-i je moguć isključivo PIN-om kojeg znate samo Vi, stoga u slučaju krađe ili gubitka mobilnog uređaja ili tablet računala ne može doći do zlouporabe. Podaci vezani uz račune i PIN ne pohranjuju se u uređaju, čime je zajamčena tajnost podataka.

Aplikacija se automatski isključuje nakon 3 minute nekorištenja, te se automatski zaključava nakon 3 uzastopna unosa pogrešnog PIN-a čime je dodatno osigurana od neželjenog pristupa.

Online bankarstvo - Opis Naknada
Korištenje i održavanje mPOBA mobilnog bankarstva 10,00 kn mjesečno
Obrada naloga mPOBA usluge
Eksterni on-line kreditni transferi nacionalni u kunama 2,00 kn po nalogu
Interni on-line kreditni transferi nacionalni u kunama u korist računa poslovnog subjekta otvorenog u Banci 1,00 kn po nalogu
Interni on-line kreditni transferi nacionalni u kunama na drugi račun građana otvoren u Banci bez naknade

Opći uvjeti o upotrebi direktnih kanala - vrijede od 25.5.2018.

Preuzmite pdf

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.