POBA eBroker

Online platforma za trgovanje
POBA eBroker
Uz POBA eBroker uslugu imate mogućnost trgovanja vrijednosnim papirima na Zagrebačkoj burzi s bilo kojeg računala u svijetu gdje postoji pristup Internetu.

Funkcionalnosti POBA eBroker usluge:

 • Kupoprodaja vrijednosnica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi
 • Povoljnije brokerske provizije u odnosu na klasične načine zadavanja naloga
 • Uvid u kretanje cijena vrijednosnih papira koji kotiraju na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu
 • Pregled svih ponuda za kupnju i prodaju te svih transakcija (puna “dubina” tržišta)
 • Pregled stanja portfelja sa izračunima tekuće vrijednosti i prinosa u realnom vremenu
 • Jednostavnost i brzina prilikom zadavanja naloga i ažurnost pri izlaganju na uređeno tržište
 • Pregled aktivnih naloga
 • Zadavanje zahtjeva za isplatu na račun
 • Zadavanje zahtjeva za registraciju vrijednosnih papira
 • Pregled tekućeg trgovanja u realnom vremenu s mogućnostima pregleda svih transakcija po pojedinom vrijednosnom papiru
 • Sigurnost prilikom trgovanja putem https komunikacijskog protokola i ugrađenog sigurnosnog certifikata
  Za više informacija kontaktirajte nas na 072 655 260 ili [email protected]

Web stranica Podravske banke koristi kolačiće. Njihova upotreba pomaže nam da malo više saznamo o vama. Primjerice, kako koristite našu web stranicu. Upotreba kolačića pomaže nam da Vama osiguramo što bolje korisničko iskustvo te unaprijedimo funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija o kolačićima te o načinu na koji ih možete onemogućiti posjetite stranicu - Zaštita privatnosti.

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.