Novosti

 • 15.12.2017.

  Obavijest o nacionalnoj referentnoj kamatnoj stopi (NRS)

  Banka u kreditnom poslovanju s fizičkim osobama kao parametar za određivanje visine varijabilnog dijela promjenjive kamatne stope primjenjuje NRS. Više detalja saznajte klikom na naslov ove obavijesti.
 • 20.10.2017.

  Pojašnjenje promjena Opih uvjeta u kreditnom poslovanju s fizičkim osobama

  Obavještavamo sve klijente, sudionike u kreditima, da s danom 20.10.2017.godine stupaju na snagu novi Opći uvjeti kreditnog poslovanja s fizičkim osobama koji su dopunjeni regulativom sukladno Zakonu o stambenom potrošačkom kreditiranju.
 • 18.10.2017.

  POBA EU Desk – cjelovita asistencija pri korištenju fondova Europske unije

  Podravska banka pruža savjetodavnu podršku svojim klijentima koji žele prijaviti projekte na neki od natječaja kojime povlače sredstva iz EU strukturnih fondova. Više detalja saznajte klikom na naslov ove obavijesti.
 • 12.09.2017.

  AKCIJSKI UVJETI ODOBRAVANJA KREDITA

  Iskoristite akcijsku ponudu odobravanja stambenih i kredita za podmirenje obveza u drugim bankama bez plaćanja naknade i bez troška procjene nekretnine. Uvjeti vrijede od 12. rujna, a detalje saznajte klikom na naslov obavijesti.
 • 04.09.2017.

  Stambeni kredit uz državnu subvenciju

  Sukladno odredbama Zakona o subvencioniranju stambenih kredita, a u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), nudimo mogućnost ugovaranja kredita uz državnu subvenciju.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se