MasterCard Gold


MasterCard Gold kreditna kartica Podravske banke
pruža Vam još više pogodnosti i dodatnih usluga, kao i šire mogućnosti kupovine uz više limite potrošnje!

Sve kupnje Mastercard® karticama za građane iznad 500 kn možete naknadno podijeliti na 6, 12, 18 ili 24 rate unutar tekućeg mjeseca u kojem je kupnja ostvarena. Pogodnost podjele na rate mogu koristiti svi korisnici Mastercard® Standard i Gold kartica Podravske banke za čije korištenje ne treba ugovarati poseban limit niti potpisivati dodatnu dokumentaciju. Važno je napomenuti da ovu pogodnost možete koristiti pri kupnji od 500 kuna i više, na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj, bez obzira ima li Banka ugovorenu poslovnu suradnju ili ne.  Transakcije se mogu podijeliti na rate isključivo u tekućem mjesecu u kojem je kupnja ostvarena i to pozivom u Info centar Banke na broj 072 20 20 20 ili osobno u poslovnici Banke. U svrhu identifikacije pripremite svoj OIB i zadnje četiri znamenke Vaše Mastercard® kartice koje ćete spomenuti djelatniku Banke. Ovisno o broju mjesečnih rata na koji ćete podijeliti transakciju, naplatit će se i naknada. Rate na naplatu dospijevaju prema ugovorenom modelu naplate (8., 15. ili 22. u mjesecu).


Upotreba MasterCard Gold kartice:

  • plaćanje roba i usluga na više od 22 milijuna prodajnih mjesta koja prihvaćaju MasterCard
  • podizanje gotovine na više od 800.000 bankomata u 120 zemalja diljem svijeta koji imaju MasterCard znak

Prednosti MasterCard Gold kartice:

  • visoki limiti potrošnje
  • hitne usluge i informacije bilo gdje u svijetu
  • korištenjem kartice smanjujete potrebu za gotovinom
  • sve inozemne troškove podmirujete u kunskoj protuvrijednosti
  • troškovi učinjeni MasterCard Gold karticom plaćaju se jedanput mjesečno

Osnovni limit za korištenje kartice iznosi 15 transakcija odnosno 20.000 kn dnevno na EFTPOS terminalima i bankomatima. Ukoliko imate većih potreba za raspolaganje svojim sredstvima, javite se u najbližu poslovnicu Banke i korigirajte svoje limite za korištenje kartice.

Dodatne pogodnosti

Korisnici MasterCard Gold kartice s odgodom ostvaruju sljedeće dodatne pogodnosti:

  • korištenje MasterCard Global Service*-a koji omogućuje hitnu izradu zamjenske kartice i isplatu gotovine. Ako je korisniku kartice potrebna usluga ove kompanije, a nalazi se na području SAD-a, zove broj +1800 307 7309, ako je bilo gdje drugdje u svijetu, zove broj +1 636 722 7111.
  • Generali osiguranje d.d. osiguranje od nesreće na putovanju te za vrijeme boravka u zemlji i inozemstvu, hospitalizacija u inozemstvu (proizašla iz nesreće ili bolesti tijekom putovanja odnosno boravka u inozemstvu), medicinski troškovi, kašnjenje leta i prtljage

*MasterCard Global Service je globalna usluga za korisnike MasterCard Gold kartice 24 sata na dan koja omogućuje da se prijavi izgubljena ili ukradena kartica, da se zatraži isplata gotovine na isplatnim mjestima ili dobiju korisne informacije.

Gubitak ili krađu kartice odmah prijavite na broj telefona 072 655 155 radnim danom ili od 0 do 24 sata na broj 01 307 8699.

www.poba.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se